به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله رازانی ظهر شنبه در حاشیه برگزاری سی و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری هر چه باشکوهتر این مسابقات اظهار داشت: برگزاری این مسابقات در استان کرمانشاه توفیقی است که ممکن است تا سال های طولانی تکرار نشود.
استاندار کرمانشاه ابراز امیدواری کرد: برگزاری این مسابقات در قرآنی شدن هر چه بیشتر فضای استان کرمانشاه کمک کند.
رازانی افزود: بشریت برای داشتن یک نسخه درست در زندگی و سربلندی در عرصههای مختلف راهی جز تمسک به قرآن ندارد.
مقام عالی استان کرمانشاه از برنامه ریزی های مناسبی در استان برای برگزاری هر چه بهتر مسابقات خبردار و تصریح کرد: در این زمینه تمام ظرفیتهای استان به کار گرفته شده است.
وی تاکید کرد: قرآن کریم می تواند رمز موفقیت همه باشد و آحاد جامعه با هر درجهای از دانش می تواند از قرآن بهره گرفته و به آن تمسک جویند.
رازانی بیان کرد: قرآن نوری است که زندگی انسان ها می تواند در این مسیر به بهترین مقصد یعنی سعادت برسد.
وی یادآور شد: در جهت برگزاری مطلوب این دوره از مسابقات در استان کرمانشاه تمام ظرفیت استان کرمانشاه بسیج شده است.
رازانی تاکید کرد: نباید درگیر ظواهر شویم و پرداختن به قرآن به صورت تفضیلی می تواند ما را به سعادت رهنمون سازد.
وی ابراز امیدواری کرد: برگزاری مسابقات سراسری قرآن کریم بتواند فتح البابی برای پررنگ شدن فرهنگ قرآنی در فضای استان کرمانشاه باشد.
رازانی افزود: براساس تعالیم قرآنی راهی جز تمسک به قرآن نداریم و با برنامه ریزی صحیح سعی در قرآنی شدن فضای استان خواهیم کرد.
نظر شما