۲۸ آذر ۱۳۹۴، ۱۷:۰۹

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان:

منظومه آمایش سرزمینی اصفهان با رویکرد علمی ترسیم شده است

منظومه آمایش سرزمینی اصفهان با رویکرد علمی ترسیم شده است

اصفهان- رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان گفت: منظومه آمایش سرزمینی استان اصفهان با رویکرد علمی در مسیر توسعه استان به عنوان افق و چشم انداز در قالب یک سند رسمی ترسیم شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام و المسلمین محمد قطبی پیش از ظهر امروز در نشست علمی تخصصی گفتمان‌سازی نوآوری در صنایع فرهنگی با رویکرد آینده پژهشی که در دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان برگزار شد، اظهار داشت: اصفهان به عنوان کریدور علم و فن آوری، هنر و گردشگری کشور معرفی شده است.

وی با بیان این که از سال ۱۳۹۰ پروژه سند آمایش سرزمینی آغاز شد، گفت: این سند دارای سه قسمت در ۲۱ هسته علمی است که بخش های مختلف آن در حدود سه سال آماده و به تصویب رسید.

رئیس میز توسعه و تعمیق فرهنگ قرآن تصریح کرد: این اتفاق بزرگی بود که منظومه آمایش سرزمینی استان اصفهان با رویکرد علمی در مسیر توسعه استان به عنوان افق و چشم انداز در قالب یک سند رسمی ترسیم شده است.

حجت الاسلام و المسلمین قطبی با تأکید بر این که در گذشته اصفهان به سمت توسعه صنعتی رفته و دستاوردهای قابل توجهی پیدا کرده است، افزود: امروز اصفهان به عنوان کریدور علم و فن آوری، هنر و گردشگری معرفی شده است.

وی اظهار داشت: با این نگاه جدید به استان اصفهان می‌توان پی برد که در حوزه فناوری، ظرفیت بزرگی به اصفهان اختصاص داده شده است.

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان با ابراز تأسف از این که با توجه به تصویب نقشه جامع علمی، در عمل شاهد اتفاق جدی نیستیم، تصریح کرد: شتاب در عرصه فناوری‌های هویت‌ساز همراه با رویکرد صنایع فرهنگی در این زمینه راهگشا خواهد بود.

وی تأکید کرد: نباید به شهر اصفهان به عنوان یک شهر صنعتی نگاه کنیم، و باید ظرفیت‌های فرهنگی ملموس و ناملموس این شهر بازآفریده شود.

حجت السلام والمسلمین قطبی افزود: اقتصاد در دنیا به سمت اقتصاد تجربی پیش می‌رود و اگر بهترین شبکه‌های تولید صنعتی را هم داشته باشیم توفیقی به دست نمی‌آید و تنها مسیر بر پایه فرهنگ و توسعه فرهنگی است.

وی گفت: هفته گذشته شهر اصفهان به عنوان شهر خلاق ثبت شد و در زمینه فناوری‌های هویت‌ساز این موضوع قابل توجه است.

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان به فرصت تاریخی صنایع فرهنگی و خلاق اشاره کرد و افزود: با بهره‌گیری از فناوری‌های نرم و هویت‌ساز می‌توان معارف و مفاهیم دینی و اخلاقی را به جامعه منتقل ساخته و در عصر حاضر بهترین و برترین رسانه برای انتقال مفاهیم اسلامی بهره‌گیری از صنایع فرهنگی و خلاق است.

وی برگزاری سلسله نشست‌های گفتمان‌سازی نوآوری در صنایع فرهنگی را از برنامه‌های پیش روی دفتر تبلیغات اسلامی برشمرد و گفت: انتظار داریم این برنامه‌ها بتواند افق جدید پیش روی مبلغان تخصصی بگشاید.

کد خبر 3003789

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha