پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

امروز برگزار خواهد شد؛

تجمع اعتراضی مقابل سفارت نیجریه در بیروت

تجمع اعتراضی مقابل سفارت نیجریه در بیروت

امروز ـ شنبه ـ در بیروت تجمعی در محکومیت اقدام وحشیانه ارتش نیجریه در کشتار شیعیان مقابل سفارت این کشور برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر از بیروت، گروه های مختلف سیاسی و اجتماعی از مردم دعوت کرده اند تا امروز شنبه، در مقابل سفارت نیجریه در بیروت گرد هم آیند و در اعتراض به حملات وحشیانه ضد شیعیان مظلوم نیجریه، در مقابل سفارتخانه این کشور تجمع اعتراض آمیز داشته باشند.

بنابر این گزارش، این تجمع ساعت ۲ بعد از ظهر به وقت محلی برگزار خواهد شد.

لازم به ذکر است در پی اتفاقات ناگوار و حملات وحشیانه ای که طی روزهای اخیر علیه مسلمانان نیجریه و به ویژه رهبر عالم، شجاع و انقلابی آنان «شیخ ابراهیم زکزاکی» رخ داد، این شخصیت برجسته مسلمانان در غرب آفریقا پس از جراحت با دست کم چهار گلوله به همراه همسر مجاهدش که وی هم به شدت مضروب شده، هم اکنون در بیمارستانی در این کشور تحت مراقبت نیروهای ارتش است و بنابر اخبار رسیده وضع جسمی ایشان مطلوب نیست.

در همین راستا، اخبار منابع آگاه و میدانی حاکی است ارتش نیجریه در حملات وحشیانه خود به مسلمانان که با مدیریت سرویس های اطلاعاتی سعودی، موساد و سیا و با هدف قلع و قمع جریان اسلام ناب در غرب آفریقا صورت داده، رقمی بالغ بر ۸۰۰ تن را به قتل رسانده است لکن از ترس اوج گیری خشم عمومی مردم و افکار عمومی جهانی اقدام به دفن تعداد زیادی از آنان در گورهای دسته جمعی کرده است.

کد خبر 3003865

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha