به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر سید امیرمحسن ضیائی در حاشیه مراسم اولین سالگرد ارتحال آیت الله غیوری در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری چهار کنفرانس همزمان در ژنو اظهار داشت: در کنفرانس بین المللی جمعیت های ملی صلیب سرخ و هلال احمر که بسیاری از اقدامات بشردوستانه و کنوانسیون ژنو در آنجا تصمیم گیری می شود و دولتها بدان متعهد هستند، جمعیت هلال احمر ایران برای نخستین بار رهبری دو کمیسیون مرور استراتژي ۲۰۲۰ و کمیسیون تاب آوري در جمعيت هاي صليب سرخ را به عهده داشت.
وی با اشاره به حضور فعال جمعیت هلال احمر ایران در این کنفرانس گفت: در این کنفرانس با ۵۱ جمعيت ملي و نمايندگان فدراسيون و رئيس كميته صليب سرخ ديدار داشتيم كه بيشتر هم به درخواست جمعيت هاي طرف مقابل بود كه خواستار ارتباط بيشتر با هلال احمر ايران و انجام پروژه هاي مشترك با این جمعیت بودند.
ضیائی افزود: موضوع مهمي است كه جمعیت هلال احمر ایران در دنیا به عنوان جمعيت ممتاز و جمعيتي كه در هدايت جمعيت هاي ملي تاثير گذار است، شناخته می شود.
وی با بیان اینکه جمعیت هلال احمر ایران تنها جمعيت غير غربي است كه چنين نقش و شرایطی را دارد، افزود: گزاف نيست اگر بگوييم جمعيت هلال احمر ايران جزء جمعيت هاي ممتاز فدراسيون است و جزء ۱۰ جمعيت اول ملي دنيا محسوب مي شود.
تشکیل کارگروه امداد و نجات ذیل برنامه ششم توسعه
رئیس جمعیت هلال احمر در ادامه به تشکیل کارگروه امداد و نجات با مسئولیت جمعیت هلال احمر ذیل برنامه ششم توسعه اشاره کرد و گفت: توجه به مباحثی چون تعیین متولی اطفای حریق در جنگل ها و جاده ها و ... در برنامه ششم توسعه مورد توجه قرار گرفته است كه اميدواريم با تصويب احكام اين كارگروه در هيئت دولت، چهارچوب برنامه پنج ساله مشخص شود تا در كشوري كه با سوانح مواجه هستيم بتوانيم مديريت بهتري را اعمال كنيم.
وي افزود: البته مديريت چندبخشي است و با تعيين نقش ساير دستگاه هاي مسئول و تخصيص اعتبار و توجه بيشتر دولت و مجلس است كه ما مي توانيم در حوادث و سوانح پاسخگويي بهتر داشته باشيم.
ضیائی همچنین یادآور شد: براساس قانون بودجه سال جاری، ۷۰۰ میلیارد تومان می بایست به هلال احمر تزریق می شد که تاکنون محقق نشده است.
وی ابراز امیدواری کرد: با تلاش اعضای دولت، در روزهای آینده بخشی از این مبلغ تحقق یابد.
نظر شما