به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، سفارت آمریکا در اسلام آباد هشدار داد اطلاعاتی دریافت کرده است که نشان می دهد احتمال وجود حملات تروریستی در این کشور وجود دارد.
سفارت آمریکا در بیانیه ای اعلام کرد اطلاعات کسب شده نشان می دهد مراکز خرید و اماکن عبادی هدف حملات تروریستی قرار دارند. سفارت آمریکا از شهروندان خود خواست در اماکن عمومی ظاهر نشوند.
این بیانیه در حالی از سوی سفارت آمریکا صادر شد که پلیس و سایر مقامات پاکستان چنین اعتقادی ندارند. یک مقام اطلاعاتی پاکستان می گوید در این کشور همیشه تهدید حمله وجود داشته است ولی هیچ تهدید خاصی از سوی تروریست ها را دریافت نکرده است.
در ماه جولای مردان مسلح یک کارمند سفارت آمریکا را در پاکستان کشتند. این کارمند به نام اقبال بیگ در سفارت آمریکا کار می کرد.
روز شنبه مقامات ایالت کراچی نیز اعلام کرده بودند چهار نفر مظنون به شرکت در حملات تروریستی را دستگیر کرده اند.
نظر شما