به گزارش خبرنگار مهر، ماموستا عبدالرحمن خلیفه زاده دقایقی پیش با حضور در فرمانداری ارومیه برای شرکت در رقابت انتخاباتی مجلس خبرگان رهبری ثبت نام کرد.
همچنین ماموستا ابوبکر سلیمانی مسئول فرهنگی زندان سردشت نیز با حضور در فرمانداری ارومیه برای شرکت در انتخابات مجلس خبرگان رهبری ثبت نام کرد.
ماموستا خلیفه زاده متولد ۱۳۲۲ شهرستان بوکان که دارای سطح ۲ معادل دکتر و حکم اجتهاد است و بیش از چندین سال امام جمعه شهرستان بوکان ر ا بر عهده دارد.
تعداد دواطلبین مجلس خبرگان رهبری از استان آذربایجان غربی در چهارمین روز ثبت نام به شش نفر رسید.
در انتخابات هفتم اسفندماه از استان آذربایجان غربی ۱۲ نماینده برای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و سه نماینده برای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری و یک نماینده نیز به عنوان منتخب اقلیتهای دینی برای مجلس دهم انتخاب خواهند شد.
شهرستانهای ارومیه، خوی، سلماس، ماکو، نقده، پیرانشهر، مهاباد، بوکان و میاندوآب ۹ مرکز حوزه اصلی و شهرستانهای شوط، پلدشت، چالدران، چایپاره، اشنویه، سردشت، شاهین دژ و تکاب هشت مرکز و حوزه فرعی انتخابات در آذربایجان غربی اعلام شده است.
دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری هفتم اسفندماه به صورت همزمان و توأم در سراسر کشور برگزار میشود.
نظر شما