پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

المنار خبر داد؛

نگرانی تل آویو از واکنش حزب الله به ترور سمیر القنطار

نگرانی تل آویو از واکنش حزب الله به ترور سمیر القنطار

محافل صهیونیستی از نگرانی تل آویو نسبت به واکنش حزب الله به ترور سمیر القنطار خبر می دهند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه المنار، با وجود اینکه رژیم صهیونیستی هیچ گونه موضع رسمی در قبال ترور «سمیر القنطار» اتخاذ نکرده است گزارشات محافل صهیونیستی حاکی از آن است که القنطار به دفعات هدف عملیات ترور صهیونیست ها بوده است.

در همین راستا تحلیلگران صهیونیست معتقدند که تل آویو باید روزهای پرتنشی را پشت سرگذاشته و منتظر موضع سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان پیرامون نحوه واکنش به این اقدام تروریستی باشد.

لازم به ذکر است جنگنده های صهیونیستی شب گذشته (شنبه) به یک ساختمان مسکونی در منطقه جرمانا در حومه دمشق حمله کردند که در این حمله «سمیر القنطار» مجاهد لبنانی و شماری از شهروندان سوریه به شهادت رسیدند.

کد خبر 3005160

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha