به گزارش خبرنگار كتاب مهر ، رمان « بيابان » به قلم " ژان ماري گوستاو لوكلزيو " در 416 صفحه ، قطع رقعي ، و با بهاي 55000 ريال از سوي نشر كاروان رويانه پيشخوان كتابفروشي ها شده است .
" ژان ماري گوستاو لوكلزيو " در سال 1940 در شهر نيس فرانسه به دنيا آمد و تحصيلاتش را تا درجه دكترا در رشته ادبيات ادامه داد و سفر هاي خود را به دور دنيا آغاز كرد .
او از سن هفت سالگي نوشتن شعر ، قصه روايت و داستان كوتاه را آغاز كرد ولي هيچ كدام از اين آثار را تا سالها بعد به دست چاپ نسپارد و در 23 سالگي با چاپ نخستين رمان خود با عنوان « صورتجلسه » جايزه " رنودو" را نصيب خود كرد .
به گزارش مهر ،" ژان ماري گوستاو لوكلزيو " رمان « بيابان » را در سال 1980 ( 1358) به چاپ رساند و جايزه بزرگ " پل موران " را دريافت كرد .
در رمان « بيابان » دوداستان به صورت همزمان در محيط صحرا روايت مي شود ؛ نور پسري از قبايل صحرا گرد است و مردم قبليه او بايد در برابر استعمارگران و دشنمان خاك خود بجنگند .
در داستان ديگر " لالا " باچوپاني كه تمام آبادي ديوانه و جن زده اش مي دانند صميمي مي شود و با او به فرانسه فرار مي كند . نويسنده در اين كتاب دنياي صنعتي غرب را در برابر عرفان و سادگي شرقي مي گذارد و با مقايسه آنها به تعالي و زيبايي زندگي شرقي مي پردازد .
نظر شما