پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ اسفند ۱۳۸۴، ۱۳:۲۳

نام مدارس غير انتفاعي تا ارديبهشت 85 تغيير مي كند/ انگيزه تاسيس مدرسه غير انتفاعي كاهش يافته است

نام مدارس غير انتفاعي تا ارديبهشت 85 تغيير مي كند/ انگيزه تاسيس مدرسه غير انتفاعي كاهش يافته است

مديركل پشتيباني و توسعه مدارس غير دولتي وزارت آموزش و پرورش اعلام كرد: نام مدارس غير انتفاعي حداكثر تا اواخر ارديبشت 85 به مدارس غير دولتي تغيير مي كند كه اين امر نحوه كار اين نوع مدارس را نيز تحت تاثير قرار خواهد داد.

حسن مسعودي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر افزود: غير انتفاعي در ميان مردم واژه اي ناملموس است و اين اسم نحوه كار موسسان را نيز تحت تاثير قرارا داده است.

وي تاكيد كرد: از اولين روز صدور مجوز تاسيس چنين مدارسي 27هزار نفر مجوز دريافت كرده اند اما تاكنون تنها 12هزار نفر اقدام به تاسيس 14 هزار و 500 مدرسه غير انتفاعي نموده اند و اين ارقام نشان دهنده انگيزه هاي اندكي است كه در پشت صحنه اين نوع ساخت و سازها وجود دارد.

مديركل پشتيباني و توسعه مدارس غير دولتي وزارت آموزش و پرورش تصريح كرد: با تغيير نام اين نوع مدارس ، تكليف سهم موسسان نيز از ميزان درآمدهاي حاصل از آن مشخص خواهد شد. چرا كه در شرايط كنوني موسسان با رقم هايي نزديك به 500ميليون تومان و بيشتر اقدام به تاسيس مدارس غير انتفاعي مي كنند اما در نهايت پولي عايد آنان نمي شود.

مسعودي اظهار داشت: با جايگزين شدن نام مدرسه غير دولتي ، موسسان ديگر گرفتار درخواست برداشت هاي غير قانوني از اين نوع مدارس نخواهند شد.

کد خبر 300569

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha