اسماعیل ارزانی بیرگانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تا پایان وقت امروز، ۱۶ نفر برای انتخابات مجلس خبرگان از استان خوزستان ثبتنام کردهاند.
وی افزود: علاوه بر آقایان کعبی، فرحانی، شفیعی، حسنزاده، موسوی جزایری، حیدری، محمدجواد مرمضی، جمشید مردانه، محمدجواد مروجی طبسی، محمدعلی جعفری، منصور مهدوی و محمد تابش که تا دیروز نسبت به ثبتنام خود اقدام کرده بودند، امروز نیز آقایان میثم الیا، محمود حریفی، عبدالحسین رضایی راد و سید علوان نجاتی موسوی برای انتخابات مجلس خبرگان رهبری از حوزه انتخابیه استان خوزستان ثبتنام کرده اند.
ارزانی بیرگانی به تعداد ثبتنامشدگان در سومین روز انتخابات مجلس شورای اسلامی برای حوزه انتخابیه اهواز نیز اشاره کرد و گفت: امروز ۲۳ نفر شامل چهار خانم و ۱۹ مرد با حضور در فرمانداری اهواز اقدام به نامنویسی برای شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی کردند که با احتساب این تعداد، تاکنون ۵۷ نفر برای انتخابات اهواز ثبتنام کرده اند.
به گزارش خبرنگار مهر، حوزه انتخابیه اهواز که شامل شهرستانهای اهواز، باوی، حمیدیه و کارون میشود دارای سه کرسی در مجلس شورای اسلامی است.
نظر شما