پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۰ آذر ۱۳۹۴، ۲۱:۱۸

مدیرکل کتابخانه های عمومی خوزستان:

نشست کتابخوان خرمشهر از بهترین نشست های کتابخوان در سطح کشور بود

نشست کتابخوان خرمشهر از بهترین نشست های کتابخوان در سطح کشور بود

خرمشهر ـ مدیرکل کتابخانه های عمومی خوزستان گفت: نشست کتابخوان خرمشهر یکی از بهترین نشست ها در میان نشست های برگزار شده در استان خوزستان و همچنین در بین نشست ۲۷۴ کتابخوان کشوری بوده است.

به گزارش خبرنگار مهر، نشست کتابخوان خرمشهر عصر امروز با حضور حجت الاسلام سید لطف الله سپهر مدیرکل کتابخانه های عمومی خوزستان و کتابداران و جامعه فرهنگی و کتابخوان خرمشهر در مجتمع فرهنگی هنری خلیج فارس خرمشهر برگزار شد.

در این نشست کتاب های مختلفی در زمینه های تاریخی، ادبی، مذهبی و روانشناسی و سایر زمینه از سوی برخی شرکت کنندگان در این همایش معرفی شدند.

کتاب های «زندگی من، از کجا آمده ام، آمدنم بهر چه بود» به نویسندگی ناصر کاتوزیان، کتاب «نخل ها قد می کشند» نوشته محمد حسین فقیه درباره زندگی سلمان فارسی در زمان حضرت محمد (ص)، کتاب «حضور قلب در نماز»، کتاب «معجزه ذهن»، کتاب «سید بغداد» با ترجمه محمدرضا شیخی، کتاب «مهتاب خین» به روایت سردار حسین همدانی، کتاب «فسون نامه»   مجموعه از افسانه نویسی و کتاب «احیاگر حوزه نجف» در مورد سیره و زندگی سید محسن حکیم از جمله کتاب های معرفی شده در این نشست بود.

مدیرکل کتابخانه های عمومی خوزستان در این همایش نشست کتابخوان خرمشهر را از بهترین نشست های کتابخوان در سطح استان و کشور برشمرد و اظهار کرد: نشست کتابخوان در خرمشهر یکی از بهترین نشست ها در میان نشست های برگزار شده در استان خوزستان و همچنین در بین نشست ۲۷۴ کتابخوان کشوری بوده است.

حجت الاسلام سید لطف الله سپهر بر اهمیت بحث کتابخوانی تأکید و کتاب را نسخه ای شفا بخش خواند و عنوان کرد: کتاب نسخه شفابخش و درمان کننده همه عقب ماندگی ها، وابستگی ها و مشکلات و معضلات اجتماعی است و اگر به مطالعه کتاب روی آوریم مطمئنا جامعه ای سالم، موفق و پیشرفته خواهیم داشت.

وی بیان کرد: افزایش مطالعه در جامعه علاوه بر رفع معضلات اجتماعی و فرهنگی می تواند پیشرفت های علمی در دنیا را نیز به همراه داشته باشد.

مدیرکل کتابخانه های عمومی خوزستان در ادامه بر لزوم ادای دین نسبت به خرمشهر تأکید کرد و گفت: من به خرمشهر مدیون هستم و هر کسی دین خود را به خرمشهر ادا نکند در قیامت باید پاسخگوی مردم این شهر باشد.

سپهر برگزاری نشست های کتابخوان را بخشی از فعالیت هایی دانست که به وسیله آنها می توان دین خود را به خرمشهر ادا کرد، ابراز امیداواری کرد تا همه دست اندرکاران و مسئولان شهرهای آبادان و خرمشهر برای خدمت رسانی به این شهر تلاش بیشتری داشته باشند.

به گزارش خبرنگار مهر، در پایان این همایش از ۳۴ کتابدار، کتابخوان و مربی فرهنگی کانون پرورش فکری کودک و نوجوان تقدیر و از کتاب «ضربان، آرامش، شناخت اضطراب و افسردگی و درمان» به قلم سید عبدالرضا بستان نویسنده خرمشهری رونمایی شد.

کد خبر 3006257

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha