پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱ دی ۱۳۹۴، ۱۰:۵۹

نماینده قایقرانی ایران در ریو ۲۰۱۶:

می‌خواهم اولین مدال پارالمپیکی را به نام خودم ثبت کنم

می‌خواهم اولین مدال پارالمپیکی را به نام خودم ثبت کنم

قایقران معلول ایران گفت سخت تلاش می کند تا شاید بتواند اولین مدال قایقرانی ایران در بازی‎های پارالمپیک ۲۰۱۶ را به نام خود ثبت کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سایت کمیه ملی پارالمپیک، شهلا بهروزی راد با کسب عنوان ششم مسابقات جهانی ایتالیا به عنوان اولین قایقران معلول ایران جواز حضور در بازی های پارالمپیک ریو را به دست آورد. 

 بهروزی راد ۲۸ مردادماه در فینال کلاس LTA مسابقات جهانی ایتالیا در میلان و در رقابت با قایقرانانی از روسیه، آمریکا، فرانسه، رومانی، استرالیا، ایتالیا، انگلستان و کانادا با کسب رکورد ۵۳/۸۰۱ ثانیه در رده ششم جهان قرار گرفت و موفق به کسب سهمیه پارالمپیک شد.

بدین ترتیب بهروزی راد برای نخستین بار در طول تاریخ، قایقرانی معلولان ایران را صاحب سهمیه پارالمپیک کرد. ضمن اینکه وی اولین پاروزن ایرانی است که از میادین جهانی موفق به کسب ورودیه بزرگترین رویداد ورزش جهان شده است چراکه حتی قایقرانان کشورمان که در ادوار مختلف بازی های المپیک حضور داشته اند از میادین قاره ای و در رقابت با حریفان آسیایی موفق به کسب سهمیه المپیک شده بودند.

حالا این روزها شهلا بهروزی راد سخت تمرین می کند تا به دنبال دو رکوردی که زده است بتواند رکوردهای بهتری را در میادین مهم پیش رو به نام خود ثبت کند.

این قایقران پارالمپیکی ایران در گفتگو با سایت کمیته ملی پارالمپیک با یادآوری اینکه روزهای تمرینی سختی را سپری می کند، اظهارداشت: دو رویداد مهم در پیش دارم. یکی مسابقات جهانی که اردیبهشت ماه در آلمان برگزار می شود و دیگری بازی‌های پارالمپیک برزیل که تقریبا شهریورماه سال آینده برگزار خواهد شد.

وی در این رابطه ادامه داد: برای من که به عنوان اولین قایقران ایران موفق به کسب سهمیه بازی های پارالمپیک شدم، حضور در مسابقات جهانی آلمان اهمیت زیادی دارد چون قطعا روی آمادگی ام برای حضور بهتر در پارالمپیک برزیل تاثیر مثبت زیادی خواهد داشت.

وی تصریح کرد: مسابقات جهانی آلمان یک مرحله از مسابقات گزینشی برای پارالمپیک به حساب می آید و در واقع شبه‌پارالمپیک است. خیلی از قایقرانان برای کسب سهمیه در این مسابقات شرکت خواهند داشت. علاوه بر من آقایان نادر عیوضی و اسلام جاهدی هم که نتوانستند از رقابتهای جهانی ایتالیا صاحب سهمیه شوند به این مسابقات اعزام می‌شوند تا شانس خود را برای کسب سهمیه امتحان کنند اما من شخصا دراین رقابتها مدال آوری را هدف قرار داده ام تا به این واسطه برای پارالمپیک ریو به لحاظ روانی آماده‌تر شوم.

این ورزشکار پارالمپیکی که دو مدال طلای آسیا در کارنامه دارد و آخرین آن را در مسابقات آسیایی ۲۰۱۳ ازبکستان کسب کرد، گفت: دو سال است که مدالی نگرفته ام اما امید زیادی دارم که سال آینده سال مدال آوری من باشد؛ هم در مسابقات جهانی و هم در بازی های پارالمپیک.

بهروزی راد تاکید کرد: کسب سهمیه بازی‌های پارالمپیک در رشته قایقرانی که تاکنون هیچ ورزشکاری موفق به انجام آن نشده بود، کار بزرگ و سختی بود که خدا را شکر به عنوان اولین نفر موفق به انجام آن شدم. خوب می دانم که کسب مدال پارالمپیک سخت تر از این کار است اما انجام آن را جز اهداف بزرگ زندگی‌ام قرار داده ام.

شهلا بهروزی راد در پایان این گفتگو با یادآوری اینکه زیر نظر مسعود مهدوی نیا، جلسات تمرینی خود را در دریاچه آزادی سپری می کند، گفت: هیچ قولی برای مدال آوری در برزیل نمی‌دهم اما به همه این اطمینان را می‌دهم سخت تمرین خواهم کرد چون به شدت می خواهم اولین مدال قایقرانی ایران در پارالمپیک را به نام خودم ثبت کنم.

کد خبر 3006549

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha