به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمدصادق کفیل ظهر سه شنبه در همایش نقش نماز و آموزه های مهدویت در زندگی در محل سالن اجتماعات استانداری لرستان با اشاره به اینکه بهترین زمان برای تربیت در اختیار خانواده است، اظهار داشت: اوج خلاقیت انسان بین دو تا چهار سال بوده و خلاقیت در هفت سالگی به ۱۰ درصد می رسد.
وی با بیان اینکه پدر و مادر فرزندی را تحویل آموزش و پرورش می دهند که ۹۰ درصد خلاقیتش را از بین برده اند، عنوان کرد: در هفت سال اول و دوم و حتی سوم فرزند در اختیار خانواده بوده و بیشترین پیوند را با خانواده دارد که باید در این دوران به تربیت فرزند توجه کند.
رئیس مرکز تخصصی نماز با اشاره به اینکه هیچکس به اندازه پدر و مادر عاشق فرزند نمی شود، ادامه داد: وراثت عامل مهمی در رفتار و تربیت فرزندان است چراکه روانشناسان اعتقاد دارند حداقل ۷۰ درصد صفات فرزند ارثی است.
حجت الاسلام کفیل با اشاره به اینکه همه باید برای دینی شدن خانواده بسیج شویم، تصریح کرد: در جامعه عادت کردیم که مشکلات را به گردن دیگران بیندازیم و اشکال در نظام خانواده را نیز گردن آموزش و پرورش، صدا و سیما و... می اندازیم.
وی افزود: در جمهوری اسلامی ایران پس از انقلاب اسلامی برکات زیادی داشته و داریم که قابل احصا نیست اما نظام خانواده هر روز متزلزلتر می شود.
رئیس مرکز تخصصی نماز با اشاره به اینکه نظام خانواده رشد نداشته و همه باید برای ساخت خانواده بسیج شویم، گفت: طرحی دادیم که کارمندان دستگاه ها بیش از کارهای اداری به نظام خانواده توجه کنند که منظور نظام اقتصادی نبوده بلکه نظام دینی خانواده است.
حجت الاسلام کفیل با بیان اینکه وقتی خانواده دینی شود بحران ها حل می شود، یادآور شد: در بسیاری از خانواده ها مشاهده می شود که فرزندان به سن بلوغ رسیده اند اما با مسائل دینی پیوند برقرار نکرده اند که گاهی نوع برخورد پدر و مادر فرزند را از دین زده می کند.
وی عنوان کرد: خداوند در قرآن بیان کرده ازدواج کنید تا مودت و رحمت بین زن و شوهر ایجاد شود که مودت به معنی محبت همراه با عمل است.
رئیس مرکز تخصصی نماز با بیان اینکه برای ایجاد مودت باید نظام زن سالاری از بین برود، ادامه داد: زن تشنه محبت است و نظام زندگی بر پایه محبت تنها راه جذب برای شخصیت دادن به همسر است.
حجت الاسلام کفیل با اشاره به اینکه رحمت به معنی توجه یک طرفه و ندیدن خود و دیدن خدا است، تصریح کرد: ظهور امام زمان(عج) با تبدیل خودمحوری به خدامحوری محقق می شود.
وی امید داشتن و امید دادن را از راه های داشتن خانواده دینی و مهدوی دانست و افزود: باید در خانواده به فرزندان خود امید داده و ویژگی های خوب فرزندان را بیان کرد.
رئیس مرکز تخصصی نماز با اشاره به اینکه امام علی(ع) تغافل را یک رسم تربیتی بسیار مهم دانسته اند، گفت: تغافل به معنی خود را به غفلت زدن است و به این معنی است که وقتی اشتباهی دیده شد نادیده گرفته و برای عدم تکرار آن برنامه ریزی کنیم.
حجت الاسلام کفیل بیان داشت: غیبت امام زمان(عج) طولانی شده و مهمترین کار آمادگی بستر خانواده برای ظهور است.
رئیس مرکز تخصصی نماز ادامه داد: باید آموزش دهیم که امام زمان(عج) امام رحمت و مودت و فرزند پیامبری است که در اوج قدرت در مکه به ابوسفیان هم رحم کرد.
نظر شما