پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲ دی ۱۳۹۴، ۱۰:۰۲

سرمربی تیم هندبال هدف پویان قم در گفتگو با مهر:

نفت و گاز گچساران را دست کم نمی‌گیریم

نفت و گاز گچساران را دست کم نمی‌گیریم

قم - سرمربی تیم هندبال هدف پویان جوان قم با بیان اینکه در بازی با تیم نفت و گاز گچساران حریف را دست‌کم نمی‌گیریم، گفت: پیروزی بر این تیم، هدف پویان را به عنوان پنجمی لیگ بر‌تر نزدیک‌تر می‌کند.

زهرا احمدی نیا در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: تیم هندبال هدف پویان جوان قم روز پنج‌شنبه هفته جاری در ادامه لیگ بر‌تر هندبال بانوان کشور در خانه میزبان تیم نفت و گاز گچساران است.

وی افزود: این دیدار از ساعت ۱۶ در سالن شهدای بهزیستی قم برگزار می‌شود و حکم آخرین دیدار خانگی هدف پویان در این فصل را دارد.

سرمربی هدف پویان قم گفت: با وجود اینکه در بازی رفت در گچساران حریف را شکست داده‌ایم اما نفت و گاز را دست کم نمی‌گیریم چنان که این تیم در بازی رفت در نیمه اول تیم ما را شکست داده بود.

احمدی‌نیا بیان داشت: پیروزی بر نفت و گاز گچساران هدف پویان را به کسب عنوان پنجمی لیگ بر‌تر نزدیک‌تر می‌کند البته دیدار هفته پایانی در لارستان برابر شهید چمران این شهر تکلیف تیم پنجم لیگ را مشخص خواهد کرد.

وی عنوان کرد: برای بازی با نفت و گاز گچساران محروم و مصدوم نداریم و تلاش کرده‌ایم تمرینات خوبی برگزار کنیم البته به طور کلی در مورد سالن تمرین مشکل داریم و سالن ثابتی در اختیار تیم ما نیست.

مربی تیم ملی هندبال جوانان تصریح کرد: سالن نرگس و سالن مریم طی روزهای خاص در اختیار ما هستند البته سالن نرگس استاندارد نیست و گاهی مجبور می‌شویم از سالن‌های مختلف شهر برای تمرین استفاده کنیم.

احمدی‌نیا اظهار داشت: هدف پویان امسال برای نخستین بار با تیمی صد در صد بومی با ۴ بازیکن ملی پوش در لیگ بر‌تر شرکت کرده و پایین‌ترین میانگین سنی را در مقایسه با سایر تیم‌های لیگ برتری در اختیار دارد.

کد خبر 3007457

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha