۲ دی ۱۳۹۴، ۱۵:۱۶

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان:

هزینه‌های سنگین علت استقبال نکردن جویندگان کار از کاریابی‌ها است

هزینه‌های سنگین علت استقبال نکردن جویندگان کار از کاریابی‌ها است

اصفهان - مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی اصفهان گفت: هزینه‌های سنگین و گاه برخوردهای نامناسب از سوی کاریابی ها علت استقبال نکردن جویندگان کار از کاریابی‌ها است.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامعلی قادری ظهر چهارشنبه در کارگاه آموزشی مدیران دفاتر کاریابی غیردولتی داخلی استان‌های اصفهان، یزد و چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: هزینه‌هایی که برخی کاریابی‌ها در گام نخست از افراد جویای کار می‌گیرند و یا برخورد ناصحیح برخی متصدیان کاریابی ها با افراد جویای کار به عنوان معضلات اصلی این مراکز محسوب می‌شود.

وی با اشاره به اینکه رعایت قانون، ضوابط و آیین‌نامه‌ها باید در دستور کار کاریابی‌ها قرار گیرد، افزود: خدمات کاریابی‌ها باید ظرفیت کارجویان را برای یافتن یک کار مولد، پایدار و مکفی در اقتصاد رسمی افزایش دهد.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان باید فعال‌سازی نیروی کار از طریق آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای، کارآموزی، کارورزی و آموزش‌های ضمن خدمت انجام گیرد، اظهار کرد: کارکرد اصلی کاریابی‌ها ایجاد ارتباط مردم با مشاغل است و در همین راستا باید کاریابی‌ها با کسانی که مشاغل را در اختیار دارند و کسانی که جویای کار هستند، ارتباط داشته باشند.

وی با بیان اینکه باید به کیفیت مشاغل نیز توجه شود، تصریح کرد: به دلیل اینکه امروز بیکاری یک مشکل محسوب می‌شود و این مشکل وضعیت جامعه را به شدت نامطلوب ساخته، ایجاد شغل برای افراد به طور قطع ثوابی بیشتر از بسیاری از مستحبات دارد.

قادری افزود: اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان در راستای سیاست‌های وزارتخانه در مورد کاریابی‌ها و کنترل و دقت در بازار کار بر خود می‌داند که کاریابی‌ها را از لحاظ کمی و کیفی ارتقا دهد و نظارت بر کاریابی‌ها را بیش از پیش انجام دهد.

وی از مدیران کاریابی‌ها درخواست کرد که برای حل مشکلات حوزه اشتغال به اداره کل کمک کنند و راهکارهای اجرایی و عملیاتی ارائه دهند و اگر هم فکر می‌کنند موانعی بر سر راهشان وجود دارد، آن موانع را به اداره کل اطلاع دهند.

قادری اظهار کرد: نرخ بیکاری در استان اصفهان ۲.۷ درصد از متوسط نرخ بیکاری کشور بیشتر است که به این منظور سعی کردیم تعداد دفاتر کاریابی را از لحاظ کمی و کیفی ارتقاء دهیم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان با اشاره به اینکه ۱۶ مجوز کاریابی الکترونیک و مجازی نیز در استان فعال شده است، گفت: در سال گذشته ۵۳ دفتر کاریابی وجود داشت که در سال جاری این تعداد به ۶۶ دفتر افزایش یافت.

وی اعلام کرد: از ابتدای سال ۹۴ تاکنون ۳۸ هزار و ۵۶۷ نفر به کاریابی‌ها مراجعه کرده‌اند که حدود ۳۰ درصد آنها را بانوان تشکیل می‌دهند و از این تعداد ۱۵ هزار و ۸۶۶ نفر یعنی کمتر از ۵۰ درصد، مشغول به کار هستند.

کد خبر 3007946

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha