پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳ دی ۱۳۹۴، ۱۱:۱۷

سرپرست فرمانداری شهرستان البرز:

فرهنگ کتاب‌خوانی با برنامه‌ریزی مدون محقق می‌شود

فرهنگ کتاب‌خوانی با برنامه‌ریزی مدون محقق می‌شود

قزوین- سرپرست فرمانداری شهرستان البرز گفت: گسترش فرهنگ کتاب‌خوانی نیازمند برنامه‌ریزی مدون است.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا عسگری صبح پنجشنبه در نشست راهکارهای گسترش کتاب‌خوانی که با حضور مدیرکل کتابخانه‌های استان در محل فرمانداری برگزار شد، با تأکید بر اینکه نقش کتابخانه‌ها در توسعه شهرها و روستاها مهم و حیاتی است، افزود: کارهای زیادی در خصوص احداث فضاهای کتابخانه‌ها صورت گرفته است؛ اما در خصوص نهادینه کردن  فرهنگ کتاب‌خوانی، هنوز جای کار و فعالیت زیادی وجود دارد.

وی تصریح کرد: در دنیای امروز که با تغییرات سریع تکنولوژی و گسترش شبکه‌های اجتماعی مواجه هستیم، باید برای ترویج کتاب‌خوانی برنامه مدونی داشته باشیم و با جهت‌دهی فعالیت‌ها از تمام ابزارهای موجود در جهت گسترش فرهنگ مطالعه استفاده کنیم.

عسگری ضمن اشاره به این نکته که باید در حوزه فرهنگ کتاب‌خوانی، «مهندسی فرهنگی» داشته باشیم و از موازی کاری بپرهیزیم، بیان کرد: تشکیل انجمن خیرین کتابخانه ساز و مشارکت این قشر و هم‌چنین حمایت از مؤلفین در سطح شهرستان در راستای فرهنگ‌سازی، افزایش ساعات مطالعه مؤثر خواهد بود.

کد خبر 3008495

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha