به گزارش خبرنگار مهر، مردم ولایتمدار شهرستان نیشابور روز جمعه با حضور در مقابل مسجد صاحبالزمان(عج) پیکر خطیب سابق جمعه این شهرستان را تا مسجد جامع مشایعت کردند.
در این مراسم که رز جمعه و با همراهی مداحان و ذاکران اهل بیت از جمله حاج عباس عراقی و مهدی ایروانی برگزار شد پیکر مرحوم غرویان به منظور اقامه نماز میت به شبستان مسجد جامع این شهرستان منتقل شد.
پیکر مرحوم غرویان امام جمعه سابق شهرستان نیشابور و عضو سه دوره مجلس خبرگان رهبری همچنین پس از اقامه نماز برای انجام مراسم تدفین به گلزار شهدای بهشت فضل نیشابور انتقال یافت و به خاکسپاری شد.
به گزارش خبرنگار مهر، آیتالله عبدالجوادغرویان عضو خبرگان رهبری و خطیب ۳۳ ساله نیشابور چهارشنبه هفته گذشته به رحمت حق شتافت.
وی با حکم بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی(ره) مدت ۳۳ سال امامت جمعه شهرستان نیشابور بود تا اینکه دلیل کهولت سن در سالهای اخیر درخواستهایی مبنی بر جایگزینی فردی دیگر را بهعنوان امامجمعه نیشابور از محضر رهبر معظم انقلاب اسلامی مطرح کرد که هر بار معظم له بر ادامه فعالیت آیتالله غرویان تأکید کردند و سرانجام با درخواست ایشان در تیرماه سال ۱۳۹۱ موافقت شد.
زندگی سراسر مبارزه و علم اندوزی آیت الله عبدالجواد غرویان پس از ۳۳ سال اقامه نماز جمعه در نیشابور شامگاه چهارشنبه پایان یافت و این عالم فرهیخته پس از مدتی مریضی به علت کهولت سن وعارضه قلبی وکلیوی دعوت حق را لبیک گفت وبه دیدار حق شتافت و علاوه بر آثارفرهنگی بر جای مانده موسسه خیریه الزهرا(س) از جمله یادگار های این روحانی فرهیخته است.
نظر شما