به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر سید امیر محسن ضیائی در جمع مدیران و کارکنان جمعیت هلال احمر کرمان با اعلام اینکه بیشترین موقوفات هلال احمر در استان کرمان است، اظهار امیدواری کرد تا مدل همکاری بین بخشی شکل گرفته در استان کرمان در حوزه درمان در سایر استان ها و میان هلال احمر و سایر نهادها شکل گرفته و تعمیم یابد.
وی ضمن طلب مغفرت برای جان باختگان زلزله بم سال ۸۲، اظهار کرد: پنجم دی ۱۳۸۲ روزی بسیار سخت، تلخ و ناگوار، نه برای مردم کرمان و بم که برای همه مردم ایران و چه بسا بسیاری از مردم دنیا بود.
ضیائی با اشاره به اینکه حادثه و اتفاق همواره رخ میدهد و فقط ممکن است در زمان وقوع آن تاخیری رخ دهد، عنوان کرد: بر این اساس هلال احمر به عنوان نهادی که مسئولیت بسیار بزرگی در مدیریت سوانح دارد، باید همواره آمادگی خود را در همه شرایط حفظ کرده و وظایف خود را به نحو احسن انجام دهد.
وی با اشاره به افتتاح کلینیک تخصصی دندانپزشکی و فیزیوتراپی هلال احمر کرمان، اظهار کرد: مهمتر از این افتتاح، همدلی و همکاری بین بخشی بود که میان هلال احمر و دانشگاه علوم پزشکی کرمان شکل گرفت.
ضیائی با اشاره به اینکه هلال احمر بر اساس اصول خود همواره یار و یاور بخش سلامت جامعه بوده و مطابق اساسنامه قانونی خود در هر فعالیت بر زمین مانده که نیاز مردم باشد، حضور خواهد داشت، عنوان کرد: خدمات تخصصی دندانپزشکی به ویژه از نوع دولتی آن، همواره مورد نیاز مردم بوده که با وجود توسعه خدمات دندانپزشکی در کشور، شاهد ارائه خدمات دولتی مناسب به مردم در این بخش نبودیم.
رئیس جمعیت هلال احمر با اظها ر امیدواری نسبت به توسعه همکاری های بین بخشی میان جمعیت هلال احمر و سایر نهادها همانند آنچه در کرمان انجام شده تست، عنوان کرد: هلال احمر ظرفیت های بالقوه بسیاری دارد که هر اندازه در زمینه تقویت آنها حرکت کند، می تواند خدمات بیشتر و بهتری را به مردم ارائه دهد.
وی با اشاره به اینکه مشارکت هلال احمر و دانشگاه علوم پزشکی کرمان، رابطه ای برد - برد به نفع مردم در ارائه خدمات تخصصی بود، گفت: بیشترین موقوفات هلال احمر در استان کرمان به واسطه اعتماد بیش از حد مردم به هلال احمر صورت گرفته و همه تلاش خود را به کار می بندیم تا این موقوفات در جهت نیات واقفان و با کاربری هر چه بیشتر از آنها بهره برداری شود.
به گفته ضیائی هلال احمر سازمانی رسمی و دولتی نیست؛ بلکه مجموعه ای از مردمان عاشق است که برای کمک به دیگران از جان و دل مایه می گذارند و لذا این جمعیت به دور از مناسبات بروکراتیک به اندازه همه ایران ظرفیت خدمت داشته و می تواند اهداف بزرگی را تحقق بخشد.
وی با اشاره به این که داوطلبان و جوانان هلال احمر، همگی در قالب یک تریبون به مردم ارائه خدمت می کنند، اظهار کرد: بر این اساس علاوه بر توسعه عضوگیری باید همه را به شرکت در انتخابات جمعیت هلال احمر تشویق کرد و علاوه بر آن با توجه به نزدیک بودن انتخابات مجلس در کشور، از ورود به حرکت های سیاسی پرهیز کرد.
رئیس جمعیت هلال احمر با تاکید بر اینکه جمعیت همه توان خود را برای کاهش آسیب های اجتماعی در جامعه به کار بسته است، عنوان کرد: بر این اساس با استفاده از توان و ظرفیت جوانان و داوطلبان هلال احمر، می توان در جهت کاهش آسیب های اجتماعی به خصوص اعتياد و ساير مشکلات اجتماعي حرکت کرد و این مهم با همت جوانان هلال احمر ميسر خواهد شد.
وی با تاکید بر ضرورت تحقق جامعه ای آماده در برابر حوادث، عنوان کرد: باید همه سرمایه خود را در جهت دستیابی به جامعه ای تاب آور و آماده، با آموزش کودکان و نوجوانان و از سنين پايین بکار بندیم.
نظر شما