پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ اسفند ۱۳۸۴، ۱۰:۲۷

استاندار اردبيل:

نيروگاه گازي اردبيل راه اندازي مي شود

استاندار اردبيل گفت:تقويت و توسعه صنعت برق از نيازهاي جدي و زيربنايي استان است كه با راه اندازي نيروگاه گازي اردبيل تحول شگرفي را شاهد خواهيم بود.

به گزارش خبرگزاري مهر ، علي نيكزاد كه در جمع مجريان طرح نيروگاه بزرگ گازي اردبيل در محل استانداري سخن مي گفت، با اشاره به مصرف رو به رشد بخش هاي مختلف كشاورزي،صنعتي و… استان گفت: با راه اندازي كارخانه هاي در دست احداث تا پايان خرداد ماه سال آينده ، تنها در شهرك صنعتي اردبيل به بيش از 18 مگاوات برق نياز خواهيم داشت و اين امر ضرورت تلاش براي تأمين برق مصرفي استان را نمايان مي سازد.

وي از اقداماتي كه از زمان كلنگ زني اين طرح در سفر رئيس مجلس شوراي اسلامي به استان تاكنون انجام گرفته قدرداني و تصريح كرد:اين نيروگاه تقريباً به اندازه مصرف كل استان به گاز نياز دارد كه در مذاكراتي كه با شخص وزير نفت و مديرعامل شركت گاز ايران انجام داده ام در جهت كمك به تأمين اين ميزان سوخت تا زمان بهره برداري از پروژه قول مساعد داده اند ليكن  كماكان اين مسئله تا حصول نتيجه نهايي شخصاً پيگيري خواهم كرد.

در همين حال، عضو هيئت مديره و مجري طرح هاي بخار سازمان توسعه برق ايران نيز در اين جلسه در گزارشي ، از در حال تجهيز بودن كارگاه اين پروژه و انتخاب پيمانكار آن خبرداد و گفت:حدود 70درصد طراحي مهندسي سايت اين نيروگاه و مسايل ژئوتكنيك آن انجام يافته و به محض اتمام فونداسيون نيروگاه ، توربين ها و تجهيزات سنگين مربوط تا اواخر پاييز آينده وارد استان خواهد شد.

مصطفي علي رباني تصريح كرد:مطابق برنامه ريزي هاي به عمل آمده تلاش مي شود تا اولين واحد نيروگاه گازي اردبيل از اواخر سال آينده وارد مدار شود.

کد خبر 301098

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha