پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۷ دی ۱۳۹۴، ۹:۰۱

امام جمعه بیارجمند:

وحدت نخستین پیام محمد (ص) بود/ ۹دی سالروز حماسه

وحدت نخستین پیام محمد (ص) بود/ ۹دی سالروز حماسه

بیارجمند - امام جمعه بیارجمند ضمن تاکید بر اینکه بنای اسلام بر مبنای اتحاد وهمدلی است، گفت: رسول خدا(ص) نخستین پیام دعوتشان به یگانه پرستی خدا، وحدت و یکپارچگی امت اسلامی در سراسر عالم بود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد احمدی صبح دوشنبه و در دیدار با روحانیان و پرسنل ادارات مستقر در بخش بیارجمند به میزبانی دفتر خود، با اشاره به اینکه مهم ترین نیاز اصلی کشور، وحدت است، ابراز داشت: اگر اتحاد و همدلی موجود بین همه اقشار مختلف جامعه نباشد ما پیروز این نهضت اسلامی نخواهیم بود لذا اگر اکنون با دست خالی در برابر ابر قدرت های جهانی و دو هزار و ۵۰۰سال حکومت ستمشاهی پیروز شدیم به واسطه همین همدلی بوده است.

وی افزود: دشمنان از قدرت اسلام می ترسند و به هر نحو سعی می کنند با توطئه و تفرقه انداختن بین اقشار جامعه و شعار اختلاف بین شیعه و سنی جنگ های روانی و دو دستگی در جامعه ایجاد کنند لیکن باید حواسمان را در این باره جمع کنیم تا فریب دشمن را نخوریم.

۹دی سالروز حماسه

امام جمعه بیارجمند دلیل اصلی ناامنی در کشورهای منطقه را عدم اتحاد، همدلی و نداشتن رهبری آگاه به مسائل سیاسی، اجتماعی و دینی دانست و گفت: امروز برخلاف کشورهای منطقه، ایران اسلامی با رهنمودهای مقام معظم رهبری در آرامش و امنیت ادامه حیات می دهد و الگوی کشورها و نظام های سیاسی منطقه و جهان است.

احمدی با اشاره به فرارسیدن سالروز حماسه ۹دی، ابراز داشت: ۹دی سالروز حماسه، ایثار و جوشش مردم ایران با اتحاد، همدلی، همزبانی و اطاعت از رهبری است که در این روز فتنه گران که قصد فروپاشی نظام اسلامی و از بین بردن اعتقادات مردم را داشتند سرکوب، رسوا و خانه نشین شدند.

وی ادامه داد: امروز هم در گوشه و کنار، این فتنه گران که همه ملت آگاه و مسلمان، آنان را می شناسند، دست از فتنه بر نمی دارند و سعی می کنند با عوض کردن چهره خود، مردم را فریب دهند که البته باید بدانند این خواست، محال است و ملت بیدار و ولایت مدار ما همواره پشتیبان ولایت فقیه هستند.

وحدت بین مسلمانان خواب از چشم دشمن می گیرد

مسئول کانون فرهنگی تبلیغی بیارجمند نیز در این دیدار با اشاره به اهمیت اتحاد در بین مسلمانان گیتی، گفت: همانگونه که مقام معظم رهبری همواره تاکید دارند، وحدت بین همه آحاد جامعه باید چنان محکم باشد که دشمن هرگز نتواند به این صفوف به هم فشرده مان راه پیدا کند.

حجت الاسلام اسماعیل عباس نژاد با اشاره به گذر سی و شش سال از تاریخ باشکوه انقلاب اسلامی و تقویت وحدت مردم ایران اسلامی در این مدت، ابراز داشت: نظام مقدس جمهوری اسلامی، دولتمردان و ملت شهید پرور ایران اسلامی در این مدت توانسته اند در سایه اتحاد و با پیروی از راهنمایی های مقام معظم رهبری روز به روز برعظمت، شوکت وقدرت نظام اسلامی بیافزایند.

وی در خاتمه افزود: وحدت بین مسلمانان امروز بسیار واجب است و اگر برخی کشورهای منطقه در تب ناآرامی می سوزند، به واسطه نداشتن رهبری مقتدر و همچنین وحدتی یکپارچه است که خوشبختانه جمهوری اسلامی ایران از این نعمات بهره مند است لذا باید گفت وحدت بین مسلمانان خواب را از چشم دشمنان می گیرد.

کد خبر 3011173

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha