پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۷ دی ۱۳۹۴، ۱۰:۴۵

مدیرکل کمیته امداد آذربایجان شرقی خبر داد:

مساعدت ۱۳.۵ میلیارد ریالی خیران برای اعزام مددجویان استان به مشهد

مساعدت ۱۳.۵ میلیارد ریالی خیران برای اعزام مددجویان استان به مشهد

تبریز - مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) آذربایجان شرقی از مساعدت ۱۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریالی خیران و خادمان بارگاه رضوی برای اعزام مددجویان تحت پوشش این نهاد به مشهد مقدس خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین دشتی پیش از ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اعزام پنج هزار سالمند تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) آذربایجان شرقی یه مشهد مقدس در قالب طرح شوق زیارت گفت: این تعداد از ۲۱ شهرستان و دو هزار و ۸۰۰ روستای استان با مساعدت نیکوکاران به زیارت حرم امام رضا(ع) مشرف شدند.

وی در ادامه خاطر نشان شد: برای اعزام این کاروان پنج هزار نفری مددجویان تحت حمایت به مشهد مقدس، ۱۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال هزینه شده که این مبلغ توسط ۱۰۰ نیکوکار و مساعدت خادمان بارگاه منور رضوی تامین شده است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) آذربایجان شرقی تصریح کرد: کاروان شوق زیارت مددجویان کمیته امداد استان از اول دی و در سه روز با قطار وارد مشهد شدند و به مدت سه شب و چهار روز در ۵۶ هتل اطراف حرم مطهر رضوی اسکان یافتند که ۷۰ درصد از مددجویان سالمند اعزامی مرد و ۳۰ درصد زن بوده است.

دشتی در پایان اظهار داشت: تاکنون ۲۵ هزار مددجو که پیش از این به حرم مطهر رضوی مشرف نشده اند، توسط کمیته امداد امام خمینی(ره) آذربایجان شرقی شناسایی شده اند که تلاش می شود زمینه زیارت آنان با همیاری نیکوکاران در سال های آینده فراهم شود.

گفتنی است اجرای طرح شوق زیارت هشت سال پیش با اعزام ۵۰۰ نفر از مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) آذربایجان شرقی آغاز شد و اینک با مساعدت خیران این تعداد به پنج هزار نفر افزایش یافته است.

کد خبر 3011433

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha