ابراهيم وطن پرست سرمربي تيم پگاه اروميه در گفت و گو با خبرنگار" مهر" ضمن بيان مطلب فوق افزود: تمام كارشناسان واهالي فن مي دانند كه ليگ درسال 84 در بالاترين سطح خود برگزارشد . البته كمبود زمان و فشردگي برخي مسابقات تا حدودي دركار فني تيم ها تاثير منفي داشت ولي در كل ليگ خوبي را به پايان برديم.
وي در مورد عملكرد تيم خود گفت: من از هفته يازدهم به بعد تيم را تحويل گرفتم كه واقعا كار بچه ها، سرپرستي و مديريت تيم راضي هستم و از آنها تشكر مي كنم. ما در دور برگشت بهترين نتيجه را گرفتيم و تنها 2 باخت داشتيم كه كارنامه بسيار خوبي است.
وطن پرست در مورد نقاط ضعف ليگ برترگفت: مقداري زمان كم بود. همين زمان كم باعث شد كه فدراسيون ليگ را به صورت فشرده برگزاركند ولي بايد به فدراسيون كه با برنامه ريزي خود ليگ را به اين سطح فني بسيارخوب رسانده كه با ليگ هاي معتبراروپا مقايسه مي شود تبريك گفت.
سرمربي پگاه اروميه در پايان پيرامون داوريها گفت: بضاعت داوري ما همين است ، اگراشتباه هم بود آن را بايد جزئي از ورزش دانست ، با اين سطح فني اشتباه اجتناب ناپذير است.
نظر شما