پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ دی ۱۳۹۴، ۱۰:۲۵

مدیر کل میراث فرهنگی استان کرمان:

کرمان دربرنامه بازدید راهنمایان گردشگری درکنوانسیون ۲۰۱۷قرار گرفت

کرمان دربرنامه بازدید راهنمایان گردشگری درکنوانسیون ۲۰۱۷قرار گرفت

کرمان – مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان کرمان گفت: کرمان در برنامه بازدید راهنمایان گردشگری جهان در کنوانسیون ۲۰۱۷ قرار گرفت.

محمود وفایی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری کرمان اظهار کرد: هفت هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده در این استان وجود دارد.

وی از ثبت ملی ۷۰۰ اثر تاریخی در دیار کریمان خبر داد و افزود: تاکنون سه اثر ارگ بم، باغ شاهزاده ماهان و روستای تاریخی میمند به ثبت جهانی رسیده است.

وفایی با اشاره به اینکه پرونده ثبت جهانی کویر لوت و قنات‌های استان کرمان نیز در مسیر ثبت جهانی قرار دارد، گفت: سال آینده با ثبت این آثار و رسیدن شمار آثار ثبت جهانی این استان به پنج اثر؛ کرمان از این حیث در ردیف نخست کشور قرار خواهد گرفت.

وی با تأکید بر لزوم ایجاد زیرساخت‌های لازم برای رونق صنعت گردشگری در کرمان، تصریح کرد: کرمان را به لحاظ ظرفیت‌هایی که دارد، می‌توان به ایران کوچک تشبیه کرد و باید سعی کنیم با معرفی آثار این دیار گردشگران بیشتری را جذب استان کنیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان کرمان با اشاره تأکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی برافزایش پنج برابری گردشگران خارجی، افزود: باید در این خصوص با برنامه‌ریزی دقیق عمل کنیم.

وی با اشاره به اینکه ایران میزبانی هفدهمین کنوانسیون جهانی راهنمایان گردشگری برای سال ۲۰۱۷ را بر عهده دارد، افزود: کرمان در برنامه بازدید راهنمایان گردشگری جهان در کنوانسیون ۲۰۱۷ قرارگرفته است که فرصتی بی‌نظیر برای معرفی ظرفیت‌های این دیار به جهانیان است.

وی با اشاره به اقلیم چهارفصل استان کرمان، افزود: متأسفانه بسیاری از ظرفیت‌های کرمان ناشناخته باقی‌مانده است.

مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمان یادآور شد: ایران جزء معدود کشورهایی است که از منابع طبیعی فوق‌العاده غنی با اقلیم‌های مختلف برخوردار است.

 

 

کد خبر 3012769

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha