سید بهمن نقیبی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: كارشناسان نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره كل دامپزشكی استان قزوین طی ۹ ماهه سال جاری ۱۳۴ هزار و۲۳۰ مورد بازدید از مراكز تولید و توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی در سطح استان انجام داده اند.
وی افزود: حاصل این بازدیدها معدومسازی بالغبر ۲۳ تن انواع فرآوردههای خام دامی غیرقابلمصرف در سطح واحدهای عرضه و تشكیل ۳۰۱ فقره پرونده تخلف در مراجع قضایی بوده است.
نقیبی بیان کرد: طی همین مدت با بازرسیهای صورت پذیرفتهشده در کشتارگاههای دام استان ۹۹هزار و۷۴۲ رأس دام سبک و سنگین در کشتارگاههای صنعتی استان كشتار و با حذف قریب به ۵۴ تن گوشت قرمز غیرقابلمصرف ۶هزار و۳۶ تن گوشت قرمز سالم را روانه بازار مصرف کردهاند.
مدیرکل دامپزشكی استان قزوین یادآور شد: طی همین مدت با نظارت بر كشتار بالغبر ۱۳ میلیون و۵۰۰هزار قطعه مرغ در کشتارگاههای طیور استان ۲۶ هزار تن گوشت سفید مورد تأیید روانه بازار و نزدیک به ۲۱۲ تن گوشت سفید غیرقابلمصرف از چرخه توزیع حذفشده است.
معدوم سازی محموله ماهی آلوده به مالاشیت گرین در بوئین زهرا
نقیبی در ادامه با بیان اینکه مصرف ماده ضدعفونی کننده مالاشیت گرین در مزارع پرورش ماهی به دلیل ایجاد اثرات بیماریزایی در بدن انسان، ممنوع است افزود: متصدی یک واحد پرورش ماهی قزل آلا به دلیل مصرف ماده ضدعفونی کننده مالاشیت گرین به مراجع قضایی معرفی وپس از اخذ حکم قضایی کلیه ماهی های مزرعه به دلیل آلودگی به این ماده سرطانزا معدوم شد.
وی بیان کرد: بر اساس بررسی های به عمل آمده، مالاشیت گرین ماده ای است که در مزارع پرورش ماهی به عنوان ماده ضد عفونی کننده به کار می رود و به دلیل ماندگاری در بافت عضلات ماهی وخاصیت سرطانزایی مصرف آن ممنوع است.
نقیبی تصریح کرد: مصرف این ماده در هر مقطع زمانی در ماهی با آزمایشات مربوطه قابل ردیابی بوده ودر صورت مثبت بودن نتایج آزمایش، ماهی در هر سنی که باشد قابلیت مصرف نداشته و کل محموله معدوم خواهد شد.
نظر شما