پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۹ دی ۱۳۹۴، ۱۲:۴۴

خواننده تیتراژ سریال «امام علی(ع)» به رادیو ایران می‌آید

خواننده تیتراژ سریال «امام علی(ع)» به رادیو ایران می‌آید

برنامه موسیقایی «عندلیب» که از رادیو ایران پخش می شود در سالروز تولد صدیق تعریف خواننده تیتراژ پایانی سریال «امام علی(ع)» با او به گفتگو می نشیند.

به گزارش خبرنگار مهر، برنامه موسیقایی «عندلیب» که پنجشنبه شب ها ساعت ۲۲ از رادیو ایران پخش می رود این هفته در بخش «ماه‌نگار موسیقی» به بهانه سالروز تولد صدیق تعریف گفتگویی با وی ترتیب داده است و به زندگی هنری وی می پردازد.

در بخش دیگری از این برنامه موسیقی نقاره خانه در ایران بررسی می شود و حسام اینالنلو نوازنده کمانچه به بحث در این باره می پردازد. همچنین علی اصغر بهاری نیز از دیگر افرادی است که در برنامه با او گفتگو می شود.

«عندلیب» کاری از گروه فرهنگ و اندیشه این شبکه رادیویی است که با گویندگی فاطمه آل عباس، تهیه کنندگی زهره سربازی و کارشناسی مهرزاد هویدا پنج شنبه شب ها ساعت ۲۲ شب از آنتن رادیو ایران پخش می شود.

کد خبر 3012946

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha