پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۹ دی ۱۳۹۴، ۱۷:۱۲

ادامه اعتراض ها به تبرئه افسر آمریکایی قاتل نوجوان سیاه پوست

ادامه اعتراض ها به تبرئه افسر آمریکایی قاتل نوجوان سیاه پوست

یک گروه فعال مدنی اعلام کرد به تظاهرات ها علیه تبرئه افسر آمریکایی قاتل نوجوان سیاه پوست ادامه خواهد داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ریانووستی، یک گروه فعال مدنی موسوم به «انجمن های نیروی مردمی» از آغاز دور جدیدی از راهپیمایی ها در نیویورک در اعتراض به تبرئه دو مأمور پليس از اتهام قتل «تامير رايس» ۱۲ ساله خبر داد.

این خبرگزاری اعلام کرد که حامیان مقتول سیاه پوست، عدم انتشار تصاویر مربوط به نحوه به قتل رسیدن وی از سوی اداره پليس را تلاش برای سرپوش گذاشتن می دانند. آن های می گویند در صورتیکه کمک رسانی عاجلی به وی انجام می شد، رايس زنده می ماند.

«تیموتی لانمن» افسر پلیس شیکاگو در نوامبر سال ۲۰۱۴ با شلیک به «تامیر رایس» پسر نوجوان سیاه پوست وی را به قتل رساند. این افسر پلیس در حالی به پسر نوجوان شلیک کرده بود که این پسر با سلاح پلاستیکی به سوی او نشانه رفته بود.

خانواده رايس رای هیئت داوران دادگاه شیکاگو را به سهل انگاری در رسیدگی دقیق به پرونده متهم کرده اند. آنها ضمن محکوم کردن رای دادگاه از مردم خواستند به تظاهرات خود ادامه دهند.

کد خبر 3013310

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha