پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۹ دی ۱۳۹۴، ۱۸:۲۰

فرمانده سپاه سنندج:

۹ دی تجلی تجدید میثاق ملت با ولایت است

۹ دی تجلی تجدید میثاق ملت با ولایت است

بیجار - فرمانده سپاه سنندج گفت: حماسه ۹ دی روز تجدید میثاق ملت قدرشناس ایران با مقام معظم رهبری و ولایت است.

به گزارش خبرنگار مهرعبدالحسین یوسفی بعد از ظهر امروز در مراسم گرامیداشت حماسه عظیم ۹ دی که با حضور مسئولان و مردم بیجار در حسینیه این شهر برگزار شد، اظهار داشت: ملت بزرگ ایران در ۹ دی ثابت کردند در راستای اقتدار و عزت ایران اسلامی گوش به فرمان ولایت بر همه توطئه ها و حربه های دشمن آگاه هستند و در مقابل آن ایستاده اند.

وی در ادامه به فتنه سال ۸۸ اشاره کرد و افزود: هدف اصلی فتنه گران در انتخابات سال ۸۸ براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران بود.

وی ادامه داد: کشورهای معاند غربی، ضد انقلاب و قدرت طلبان و گروه های شکست خورده داخلی سه ضلع اصلی مثلث فتنه در سال ۸۸ بودند.

یوسفی در بخش دیگری از سخنان خود به اقدامات فتنه گران در آستانه انتخابات سال ۸۸ اشاره کرد و گفت: فتنه گران سعی در دو قطبی کردن کشور را داشتند که بصیرت و هوشیاری مردم در روز ۹ دی سال ۸۸ تمامی نقشه های شوم آنها را نقش بر آب کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به تشکیل کمیته صیانت از آراء در سال ۸۷ و یکسال مانده به انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ اشاره کرد و اظهار داشت: فاصله ۱۱ میلیونی رای نفر اول با دوم تمامی برنامه های این کمیته را از بین برد.

فرمانده سپاه سنندج در ادامه به اقدامات فتنه گران در عاشورای سال ۸۸ اشاره و عنوان کرد: فتنه گران در سال ۸۸ مانند یزیدیان زمان امام حسین(ع) با حمله به هیئت های عزاداری، عزاداران را مورد تعرض قرار داده و به ارزش های انقلابی و دینی مردم توهین کردند.

وی افزود: دشمنان ایران اسلامی سعی داشتند تا با برنامه ریزی دقیق و منسجم به ایجاد تفرقه اندازی بپردازند  اما ملت رشید ایران با اتکا به ایمان الهی، اعتقاد به اصل ولایت فقیه در دفاع از حریم اسلام و انقلاب با حضور باشکوه خود در راهپیمایی نهم دی بساط فتنه را جمع کردند

وی در ادامه گفت: بصیرت و جریان شناسی به موقع مردم در هر عصر و زمانی موجب شکست فتنه و توطئه دشمنان شده است.

یوسفی همچنین به انتخابات پیش رو و اهمیت آن اشاره کرد و بیان داشت: استکبار جهانی، ضد انقلاب و افراد قدرت طلب و فرصت طلب داخلی منتظر آب گل آلود برای گرفتن ماهی هستند بنابر این باید هوشیار بود و در مقابل توطئه دشمنان ایستاد.

وی در پایان گفت: رمز ۹ دی حضور حداکثری مردم و مسئولین در کنار یکدیگر بود و به دشمنان ثابت کرد که ملت بزرگ ایران اسلامی هوشیارانه و با بصیرت در برابر فتنه دشمنان ایستادگی می‌کنند.

کد خبر 3013364

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha