پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۲ دی ۱۳۹۴، ۱۴:۰۸

آیت الله ایمانی:

اطلاع رسانی سریع و صحیح اولویت اول رسانه ها باشد

اطلاع رسانی سریع و صحیح اولویت اول رسانه ها باشد

شیراز – نماینده ولی فقیه در استان فارس خواستار اطلاع رسانی سریع و صحیح از جانب رسانه ها شد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله اسد الله ایمانی ظهر شنبه در مراسم افتتاح ۷۳ طرح صدا و سیمای مرکز فارس، گفت: اولویت های مختلفی در بحث اطلاع رسانی مطرح بوده که در این راستا سرعت و صحیح بودن اخبار دارای جایگاه است.

وی تصریح کرد: همواره سرعت در انعکاس و اطلاع رسانی خبر مورد اهمیت و تاکید بوده زیرا در برخی از مواقع سرعت در اطلاع رسانی بسیار تاثیر گذار است.

نماینده ولی فقیه در استان فارس یادآور شد: نظام ولایی برگرفته از نظام انبیا و پیامبران الهی است که هدف اصلی آنها هدایت انسانها به خوبی و ارزش ها بوده است.

آیت الله ایمانی ادامه داد: طبیعی است که نظام ولایی ما نیز این مسئولیت را بر عهده دارد و مهمترین رسالت نیز همین است نه مانند برخی از جوامع  تنها به فکر مباحث مادی باشد.

وی تاکید کرد: برای رسیدن به این هدف مهم نیز اطلاع رسانی جامع و کامل لازم است و اینکه سرعت نیز در اطلاع رسانی رعایت شود.

امام جمعه شیراز یادآور شد: صدا و سیما در بحث ۹ دی به خوبی عمل کرد زیرا ۹ دی روز ملت بزرگ ایران است.

آیت الله ایمانی افزود: ۹ دی تمامی نقشه های دشمنان را از بین برد اما باید به خاطر داشته باشیم که فتنه دشمنان تمام نشده و همچنان ادامه دارد.

نماینده ولی فقیه در استان فارس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فرارسیدن زمان انتخابات نیز گفت: انتخابات نزدیک است و در این راستا رسانه ها و به خصوص صدا و سیما نقش بسیار مهمی بر عهده دارند.

وی تاکید کرد: حضور مردم در انتخابات بسیار مهم است اما باید به خاطر داشته باشیم که انتخاب اصلح نیز مورد تاکید است.

کد خبر 3014900

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha