به گزارش خبرنگار مهر، اطهره نژادی پیش از ظهر شنبه در ششمین نشست منطقهای و کارگاه آموزشی تقویت همکاری تخصصی شبکهای سازمانهای مردمنهاد حوزه زنان و خانواده و دستگاههای اجرایی شمال کشور، افزود: دولت در توسعه سمنها در حوزه زنان و دادن فرصت حضور در جامعه مدنی را سرلوحه قرار داده است.
وی ادامه داد: امیدواریم در این راستا بتوانیم از تجربیات دیگر کشورها در توسعه و تقویت سازمانهای مردمنهاد استفاده کنیم و نخواهیم خودمان همهچیز را تجربه کنیم.
وی اضافه کرد: معتقدیم با رشد سازمانهای مردمنهاد ارزشها و دیدگاههای جامعه مدنی میتواند به وفاق ملی تبدیلشده و در جامعهای بهدوراز خشونت و در امنیت کامل و با استقلال رأی، به بیان دیدگاهها پرداخته و از خرد جمعی استفاده کنیم.
نژادی بابیان اینکه تاکنون همیشه با مشکل منابع و زمان مواجه بودهایم، خاطرنشان کرد: بنا داریم از ظرفیتان جی اوها استفاده کرده و با برگزاری نشستهای شبکهای از طرحهایی که حاصل خرد جمعی، ان جی اوهای مختلف استانهاست استفاده کنیم.
وی از راهاندازی سامانه تعاملی ۱۰۱ در میلاد امام حسن مجتبی (ع) و جمعآوری مشکلات و مطالبات حوزه زنان و خانواده در نهاد ریاست جمهوری خبر داد و تصریح کرد: تا امروز پیامکهای بسیاری دریافت کردهایم و در کنار اطلس زنان کشور به بررسی مشکلات و مطالبات زنان پرداختهایم.
نژادی همچنین اظهار کرد: با گذر از این مرحله بهزودی وارد فاز دوم و ارائه آموزشهای مختلف برای زنان، مردان و خانواده، حقوق و تکالیف آنها و تحکیم خانواده و توسعه انسانی میشویم.
معاون هماهنگی و برنامهریزی در امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری همچنین خواستار پیگیری اخبار سامانه ۱۰۱ شد و گفت: امیدواریم بهزودی شاهد حضور جدیتر سمنها و سازمانهای مردمنهاد در حوزه زنان و تحکیم خانواده باشیم هرچند میدانیم این فرایند زمانبر است اما بسیار امیدواریم.
در ادامه بهمن مشکینی، مشاور وزیر و معاونت امور سازمانهای مردمنهاد مرکز اجتماعی و فرهنگی وزارت کشور پیرامون اصول و مبانی مدیریت و رفتار سازمانی در تشکلهای اجتماعی، آسیبها و سرمایههای اجتماعی توضیحات مبسوطی ارائه کرد و متذکر شد: در هر جامعهای هرچه میزان رضایت، اعتماد و مشارکت بالا باشد سرمایه اجتماعی بالاتر بوده و اقتصاد پویاتر خواهد بود.
نظر شما