پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ دی ۱۳۹۴، ۱۱:۵۶

مدیرعامل باشگاه هدف پویان قم در گفتگو با مهر خبر داد:

عنوان ششمی هدف پویان قم در پایان لیگ برتر هندبال بانوان کشور

عنوان ششمی هدف پویان قم در پایان لیگ برتر هندبال بانوان کشور

قم - مدیرعامل باشگاه هدف پویان قم از قرار گرفتن این تیم در رده ششم جدول لیگ برتر هندبال بانوان کشور خبر داد.

مهدی میرزا حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: تیم هندبال هدف پویان جوان قم در پایان ۱۰ مسابقه خود در لیگ بر‌تر هندبال بانوان باشگاه‌های کشور در رده ششم این مسابقات قرار گرفت.

وی افزود: هدف پویان امسال برای نخستین بار پا به عرصه لیگ بر‌تر بانوان گذاشت و کسب عنوان ششم با توجه به جوانی و کم تجربه بودن این تیم از یک سو و شرایط دشوار مالی این باشگاه نتیجه قابل قبولی برای گام نخست است.

مدیرعامل باشگاه هدف پویان جوان قم گفت: هدف پویان در لیگ امسال ۱۰ مسابقه برگزار کرد که حاصل این مسابقات، ۵ پیروزی، یک تساوی و ۴ شکست بود اما هدف پویان در شرایطی در رده ششم لیگ قرار گرفت که تیم‌های بالا‌تر از این تیم، تعداد باخت‌های بیشتری در لیگ بر‌تر داشتند و این موضوع، ایراد در ساختار برگزاری لیگ ۹۴ را می‌رساند.

میرزاحسینی بیان داشت: بر اساس برنامه ریزی مسئولان وقت فدراسیون هندبال ۸ تیم حاضر در لیگ بر‌تر در ۲ گروه تقسیم شدند و به صورت رفت و برگشت با هم مسابقه دادند و ۲ تیم بر‌تر و نیز ۲ تیم سوم و چهارم هر گروه در مرحله دوم با همتایان خود در دیگر گروه لیگ، بار دیگر به صورت رفت و برگشت رقابت کردند که این روش سبب فرسایشی شدن مسابقات شد.

وی عنوان کرد: شایستگی تیم هدف پویان کسب عنوان بالاتری بود و اگر ناداوری در آخرین مسابقه در لارستان فارس برابر تیم شهید چمران این شهر به صرر نماینده قم رخ نمی‌داد حداقل به عنوان پنجم لیگ بر‌تر می‌رسیدیم گرچه چیزی از ارزش‌های هدف پویان کم نمی‌شود و آینده هندبال بانوان ایران از آن هدف پویان قم خواهد بود.

مدیرعامل باشگاه هدف پویان قم تصریح کرد: از اداره کل ورزش و جوانان استان قم به دلیل همه حمایت‌هایی که امسال از این تیم فاقد اسپانسر داشتند سپاسگزار و قدردان هستیم و امیدواریم مشکلات مالی و پشتیبانی باشگاه هدف پویان به عنوان یک اولویت اصلی در دستور کار ورزش قم قرار گیرد.

میرزا حسینی افزود: مسائل مالی برای هدف پویان یک دغدغه است و از حالا باید به فکر فصل آینده و جذب منابع مالی برای حضور در لیگ بر‌تر هندبال و کسب نتایج بهتر باشیم اما به حمایت استان از تیمی که با ۵ مهره ملی و تیمی صد درصد بومی راهی لیگ بر‌تر شده نیاز جدی داریم.

کد خبر 3015357

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha