پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۳ دی ۱۳۹۴، ۱۵:۰۱

در محکومیت جنایت آل سعود:

تجمع اعتراض طلاب حوزه های علمیه ارومیه برگزار شد

تجمع اعتراض طلاب حوزه های علمیه ارومیه برگزار شد

ارومیه – در پی اعدام شیخ نمر باقر النمر از علمای شیعه عربستان و از رهبران قیام اسلامی این کشور، تجمع اعتراضی طلاب حوزه های علمیه خواهران و برادران ارومیه ظهر یکشنبه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، این تجمع با حضور اساتید، علما و طلاب در محل مدرسه علمیه امام خمینی(ره) ارومیه برگزار و شرکت کنندگان با سردادن شعارهای اعتراض آمیز خشم و انزجار خود را از این اقدام غیرانسانی اعلام کردند.

مدیر حوزه های علمیه آذربایجان غربی در این تجمع با بیان اینکه شیخ نمر با شهادتش پیامش را به جهانیان مخابره کرد افزود: این روحانی شیعه در راستای بیداری اسلامی و مبارزه با تروریست گام برداشت و امروز ما روحانیون با تجمع خود به دشمنان ثابت می کنیم که حافظ حریم ولایت هستیم و با مشت های گره کرده خود مشت محکمی بر دهان یاوه گویان می زنیم.

حجت الاسلام صفدر محمدی با تاکید بر اینکه شهادت رهبر شیعیان عربستان شیخ نمر نشانگر واقعیت تلخ تسلط افراطی گری و کینه پراکنی برخاسته از وهابیت بر حاکمیت رژیم سعودی و عمق بی تدبیری و ناتوانی دولت ریاض است افزود: خون شیخ نمر هیچ وقت پایمال نخواهد شد.

وی همچنین با اشاره به اینکه بی شک اعدام شیخ نمر توسط دست نشاندگان  قدرت های سودجو مدلی از نسل کشی و تسویه حساب سیاسی و مذهبی است اظهار داشت: امروز مدعیان حقوق بشر و مدافعان آزادی  بیان برابر این نوع جنایات سکوت کرده اند و به دنبال بزرگ کردن چهره رژیم های خونخوار منطقه هستند.

مدیر حوزه های علمیه آذربایجان غربی اضافه کرد: اکنون جهان اسلام در آتش تفرقه و افراط گری دشمنان اسلام گرفتار است و ضرورت دنیای اسلام، حفظ وحدت بین امت اسلامی برای دفع فتنه های استکبار جهانی و صهیونیسم غاصب است حکومت سرسپرده عربستان که داعی برقراری احکام شرع اسلام را دارد با این اقدام به تشدید اختلافات مذهبی دامن می زند.

حجت الاسلام صفدر محمدی گفت: اعدام این عالم گرانقدر شیعی بار دیگر ماهیت ضد بشری آل سعود را به عنون رزیمی غاصب، خائن و اشغالگر به نمایش گذاشت.

در پایان این مراسم، طلاب و روحانیون حاضر در این تجمع اعتراض آمیز با سر دادن شعارهای مرگ بر آل سعود و مرگ بر آمریکا نفرت و انزجار خود را نسبت به حکومت آل سعود و استکبار جهانی به نمایش گذاشتند.

کد خبر 3015964

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha