پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ دی ۱۳۹۴، ۱۱:۱۵

«گاهی» به دفتر جشنواره فیلم فجر ارائه شد

«گاهی» به دفتر جشنواره فیلم فجر ارائه شد

فیلم سینمایی «گاهی» اولین پروژی سینمایی سلفی به کارگردانی محمدرضا رحمانی برای حضور در بخش «هنر و تجربه» سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر اقدام کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، تدوین فیلم سینمایی «گاهی» توسط شاهین یارمحمدی انجام شده و حامد جلالی نیز صداگذاری و میکس این فیلم را بر عهده دارد. همچنین مراحل ویژوال (جلوه های ویژه) نیز توسط علیرضا قادری با ویژگی های منحصر به فردی در حال انجام است. طی چند روز گذشته نسخه بازبینی فیلم سینمایی «گاهی» به دفتر سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر تحویل داده شده و این فیلم نیز از متقاضیان حضور در بخش «هنر و تجربه» این دوره از جشنواره است.

فریبرز عرب نیا، اندیشه فولادوند، مهدی پاکدل، آزاده صمدی، ایمان افشاریان و عاطفه نوری از جمله بازیگرانی هستند که در این فیلم سینمایی سلفی به ایفای نقش پرداخته اند.

از ويژگي هاي اين فيلم سینمایی که به صورت سلفی فیلمبرداری شده حذف كامل فيلمبردار براي اولين بار و همچين بلندترين پلان ثابت روي سه پايه است.

به گفته امیر پورکیان تهیه کننده اولین پروژه سینمایی سلفی سینمای ایران، فعالیت های بین المللی و حضور در جشنواره های بین المللی پس از نمایش فیلم در سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر آغاز خواهد شد.

داستان این فیلم درباره سه زوج ایرانی است که در پایان حضور خود در یک مهمانی با تراژدی روبرو می‌شوند.

این فیلم سلفی سینمایی در شمال کشور مقابل دوربین رفته و برای اولین در تاریخ سینمای جهان و در یک رکورد شکنی دوربین روی دست بازیگران این فیلم می‌چرخد و پای فیلمبردار در میان نیست.

امیر پورکیان چندی پیش تندیس زرین بهترین فیلم جشنواره نوجوان همدان را برای فیلم سینمایی «دریا، ماهی، پرنده» به کارگردانی مهرداد غفارزاده بدست آورد.

عوامل اصلی فیلم سینمایی «گاهی» عبارتند از: کارگردان: محمدرضا رحمانی، نویسنده: آرش عباسی، فیلمبرداران: فریبرز عرب نیا، مهدی پاکدل، اندیشه فولادوند، دستیار کارگردان و برنامه ریز: محسن دین محمد، تدوین: شاهین یارمحمدی، مدیر نورپردازی: مهرداد مقیمی، صدابردار: محمد شاهوردی، صداگذار: حامد جلالی، ‌عکاس: مهدی دلخواسته، مشاور رسانه‌ای: احسان عباسی، تهیه کننده: امیر پورکیان، محصول خانه فیلم پروان.

کد خبر 3016540

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha