پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۴ دی ۱۳۹۴، ۱۲:۲۲

اسپانسر البسه کاروان المپیکی ایران فردا معرفی می‎شود

اسپانسر البسه کاروان المپیکی ایران فردا معرفی می‎شود

حامی مالی البسه اعضای کاروان ایران برای حضور در سی و یکمین دوره بازی های المپیک روز سه شنبه معرفی خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، طی مراسمی که روز سه شنبه در محل کمیته ملی المپیک برگزار می شود، شرکت تولید کننده البسه اعضای کاروان اعزامی ایران به المپیک 2016 برزیل معرفی خواهد شد. 

این شرکت که «لیمینگ» نام دارد درکنار «360» جزو دو شرکت اول تولید پوشاک ورزشی در کشور چین به حساب می آید. 

شرکت تولید کننده البسه اعضای کاروان المپیکی ایران حداکثر تا یک ماه دیگر نمونه لباس تولیدی برای این اعضا را ارائه خواهد کرد تا در صورت تایید نهایی تولید انبوه آن در دستور کار قرار بگیرد.

کد خبر 3016663

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha