پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۵ دی ۱۳۹۴، ۱۲:۲۸

رقابت‌های فوتسال دسته اول کشور؛

تیم فوتسال کشاورز قزوین در خانه میزبان رسالت کرمان است

تیم فوتسال کشاورز قزوین در خانه میزبان رسالت کرمان است

قزوین- سرمربی تیم فوتسال دسته اولی کشاورز قزوین گفت: تیم فوتسال کشاورز قزوین در هفته پنجم رقابت‌های دسته اول کشور در خانه به مصاف تیم رسالت کرمان می‌رود.

به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه رقابت‌های فوتسال دسته اول کشور و دربازی‌های هفته پنجم، تیم کشاورز قزوین در بازی خانگی عصر فردا و از ساعت ۱۶ در سالن شهید بابایی قزوین برابر رسالت کرمان به میدان می‌رود.

مجتبی مرادی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر دراین‌باره اظهار داشت: تیم کشاورز در چهار بازی خود بدشانس بوده و بازی‌های گذشته را در دقایق پایانی واگذار کرده است اما در این بازی برای برد به میدان می‌رویم.

وی بابیان اینكه تیم رسالت از تیم‌های قدرتمند فصل گذشته بود و در این فصل بازیکنان سرشناسی همچون مهدی عبداللهی و مجید تیکدری را در اختیار دارد، افزود: این بازی تقابل دو تیم انتهای جدول است و تیم کشاورز با برد نماینده کرمان می‌تواند با یک پله صعود انتهای جدول گروه دو را تغییر دهد.

مرادی خاطرنشان كرد: این بازی با قضاوت علی کشانی، مصطفی زینی، کیوان فیروزه‌ای و سیروان حسن خانپور فردا برگزار می‌شود و رضا فلاح زاده هم ناظر داوری این بازی خواهد بود.

سرمربی تیم فوتسال دسته اولی کشاورز قزوین یادآور شد: تیم كشاورز در بازی‌های گذشته خود برابر تیم‌های چکاد آتیه شهریار، زاگرس خوزستان، شاهد شیراز و پاژ مشهد واگذار کرده و در پایان هفته چهارم ۱۴ گل دریافت و ۹ گل وارد دروازه تیم‌های حریف کرده و ما باید در بازی این هفته تمرکز خود را افزایش دهیم تا در دقایق پایانی گلی دریافت نکنیم و پیروز شویم.

مرادی از همشهریان قزوینی خواست تا فردا با حضور در سالن بابایی، از بازیکنان تیم فوتسال کشاورز قزوین حمایت و تشویق کنند.

کد خبر 3017670

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha