پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۵ دی ۱۳۹۴، ۱۵:۱۰

با واگذاری اسناد مالکیتی پس از ۲۲ سال؛

اهالی شهرک گلهای قرچک به آرزوی خود رسیدند

اهالی شهرک گلهای قرچک به آرزوی خود رسیدند

قرچک- اهالی شهرک گلهای قرچک پس از ۲۲ سال اسناد املاک خود را دریافت کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، ظهر سه شنبه و با حضور مسعود مرسلپور فرماندار شهرستان قرچک، جمعی از مسئولان و مدیران اجرایی و مردم شهرستان قرچک، اسناد مالکیتی واحدهای مسکونی شهرک گل ها واگذار شد.

واگذاری اسناد مالکیتی شهرک گل ها در قرچک روند طولانی را سپری کرد، به طوری که شهروندان قرچکی، حدود ۲۲ سال برای رسیدن به ارزوی خود تلاش کردند.

فرماندار قرچک در این آیین اظهار داشت: عدم واگذاری به موقع اسناد مالکیتی، موجب نگرانی و نارضایتی مردم این شهرک شده بود.

مسعود مرسل پور افزود: پیگیری های فراوانی برای تحقق این امر صورت گرفت و امروز پس از ۲۲ سال، اسناد مالکیتی به شهروندان این شهرستان اعطا شد.

وی در خاتمه افزود: طی جلسات متعدد، این مشکل بررسی و مقرر شد اداره راه و شهرسازی اقدامات اجرایی لازم به منظور تهیه نقشه های تفکیکی برای ارائه به اداره ثبت اسناد و املاک را انجام دهد که در نهایت این اقدام صورت گرفت.

کد خبر 3017838

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha