به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت اجتماعی فرماندهی مرزبانی استان، سردار رهام بخش حبیبی اظهار داشت: مرزداران هنگ مرزی سراوان در چند روز گذشته با داشتن اطلاعات کافی از قصد یک باند مواد مخدر برای انتقال محموله خود به داخل کشور آگاه شدند و بلافاصله به تشدید پوشش نوار مرزی پرداختند.
وی افزود: ماموران پس از ساعت ها پایش منطقه سرانجام قاچاقچیان را در حال انتقال مواد مخدر از حریم ممنوعه مرزی مشاهده و به سرعت آنان را متوقف کردند.
فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان ادامه داد: سوداگران مرگ پس از دقایقی درگیری مسلحانه به دلیل ناتوانی در رویارویی با مرزداران، با برجای گذاشتن محموله مواد مخدر و استفاده از تاریکی شب به عمق کشور پاکستان متواری شدند.
سردار حبیبی با تقدیر از همکاری مرزنشینان سیستان و بلوچستان خاطر نشان کرد: ماموران پس از پایان درگیری با توجه به تاریکی شب و تهدیدات احتمالی صحنه را پاک سازی کردند.
وی افزود: توقیف سه دستگاه خودروی تویوتا و کشف و ضبط دو تن و ۳۰۷ کیلوگرم مواد مخدر شامل دو تن و ۲۲۴ کیلو و ۸۰۰ گرم تریاک و ۸۲ کیلو و ۲۰۰ گرم هروئین و مقادیری مهمات نتیجه اقدامات مرزداران هنگ مرزی سراوان در این عملیات بود.
سردار حبیبی با هشدار به قاچاقچیان و متجاوزان مرزی که برای کسب منافع نامشروع، قصد تجاوز به مرزهای جمهوری اسلامی ایران را دارند گفت: دست از شرارت و حرکت در مسیر غیر قانونی بر دارند و سلاح های خود را زمین بگذارند و مطمئن باشند که جمهوری اسلامی ایران با رأفت اسلامی خود توبه شان را خواهد پذیرفت.
نظر شما