اسماعيل رمضاني در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر افزود: در حال حاضر 24 سلاح بيهوشي در اختيار داريم كه 14 مورد از اين تعداد از كار افتاده و قابل استفاده نيست.
وي گفت: سازمان حفاظت محيط زيست براي خريداري سلاح بيهوشي نيازمند مجوز است و براي توليد و خريداري آن به همكاري سازمان مديريت و برنامه ريزي و جنگ افزار سازي نياز داريم.
رمضاني افزود: بررسي ها نشان مي دهد ساخت سلاح هاي بيهوشي به لحاظ اقتصادي به صرفه نيست. بنابراين به جاي ساخت بايد مبادرت به خريد اين سلاح ها كنيم.
وي با تاكيد بر اينكه در تمامي استانهاي كشور با كمبود سلاح بيهوشي مواجه هستيم تصريح كرد: براي مناطق حفاظت شده در تمامي استانهاي كشور و ادارت كل ، نيازمند سلاح بيهوشي هستيم كه در صورت تامين اعتبار لازم ، سازمان حفاظت محيط زيست نسبت به خريد اين گونه سلاح ها وارد عمل خواهد شد.
مديركل نظارت و بازرسي سازمان حفاظت محيط زيست ، قيمت هر سلاح بيهوشي را 260 هزار تومان به پول ايران عنوان كرد.
نظر شما