پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ دی ۱۳۹۴، ۱۵:۳۹

توسط حوزه و دانشگاه؛

زیرساخت‌های لازم برای تحقق نامه رهبری به جوانان غربی ایجاد شود

زیرساخت‌های لازم برای تحقق نامه رهبری به جوانان غربی ایجاد شود

قم - مسئول دبیرخانه انجمن‌های علمی حوزه گفت: رهبر انقلاب جوانان غربی را به درک مستقیم اسلام دعوت کردند و حوزه و دانشگاه باید زیرساخت لازم برای این مسئله را در تولیدات علمی خود ایجاد کنند.

حجت الاسلام محسن مهاجرنیا در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: برای تحقق نامه دوم رهبر معظم انقلاب به جوانان اروپایی زمینه‌سازی کاملی در حوزه‌ها و دانشگاه‌های داخل کشور انجام نشده است.

وی اظهار داشت: مشکلات زبانی و فرهنگی یک جوان غربی برای فهم دقیق‌تر اسلام به عنوان یک نومسلمان و یا جوانی که به دنبال کشف حقیقت است بسیار زیاد است و نیاز به ایجاد زیرساخت‌های جدی داریم تا بتوانیم مطالب را با فرهنگ و زبان آن در اختیارشان قرار دهیم.

این کارشناس علوم سیاسی اضافه کرد: البته کارهایی در حوزه علمیه ایجاد شده و بسترهای مقدماتی فراهم است و از تعداد زیادی مراکز پژوهشی که در قم وجود دارند برخی متصدی پاسخگویی به این شبهات و مسائل نسل جوان در داخل و خارج کشور هستند.

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری در پیام‌هایشان جوانان را به نگاهی جدید و مستقیم از اسلام دعوت فرمودند طبیعتاً حوزه و دانشگاه نیز وظیفه دارند موانعی را که بر سر راه آزاداندیشان در سراسر جهان وجود دارد را بردارند و برطرف کنند.

توجه به آموزش زبان

حجت الاسلام مهاجرنیا بیان داشت: برای رسیدن به این سطح نیاز به کار جدی داریم و مهم‌تر از همه ایجاد زیرساخت زبانی است که در سال‌های اخیر حوزه توجه جدی‌تری به این مسئله داشته است و آموزش زبان به صورت جدی مطرح است.

وی اضافه کرد: باید تولیدات حوزه در زمینه‌های دینی هم ناظر به نیازهای روز باشد و هم متناسب با فرهنگ و آداب مخاطبان تولید و ترجمه شود تا تأثیرگذاری لازم را بتوانیم داشته باشیم.

مسئول دبیرخانه انجمن‌های علمی حوزه ادامه داد: باید زمینه‌های معرفتی، نظری و اعتقادی در داخل را هم به‌گونه‌ای تقویت کنیم که علاقمندان به حقیقت عقلانیت ما در عمل و در عرصه‌های مختلف اجتماعی و سیاسی و بین‌المللی مشاهده کنند.

کد خبر 3020697

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha