به گزارش خبرگزاری مهر، مخاطب اولیه و اصلی کارگاههای فلسفه اخلاق دانشجویان و طلاب معزز می باشند. یکی از اهداف مجموعه خانه اخلاق پژوهان جوان که برگزار کننده این کارگاه ها است، ترویج بحث اخلاق پژوهی و همچنین توجه به بزرگان فلسفه و اخلاق نظری است تا به این وسیله طلاب و دانشجویان با اینگونه مباحث و صاحب نظران این عرصه بیشتر آشنا شوند.
تاکنون ۱۷ جلسه از کارگاههای فلسفه اخلاق برگزار شده که با برنامه ریزیهای صورت گرفته از سوی این مجموعه، تا ۴۰ جلسه از کارگاههای فلسفه اخلاق برای مخاطبین علاقهمند برگزار میشود.
شرکت برای عموم دانشجویان و طلاب علاقهمند به مباحث فلسفی و اخلاقی آزاد است و این افراد میتوانند مباحث این جلسات را از طریق سایت خانه اخلاق پژوهان به آدرس EthicHouse.ir و یا کانال تلگرام https://telegram.me/EthicHouse پیگیری کنند
این کارگاه ها هر دو هفته یک بار ساعت ۱۹ در محل خانه اخلاق به آدرس قم، خیابان صفائیه، کوچه ۲۵ پلاک ۸۷ برگزار میشود. از آنجا که زمان برگزاری کارگاه ها متغیر است طلاب و دانشجویان علاقهمند، برای اطلاع رسانی از زمان برگزاری این کلاسها میتوانند از طریق سامانه پیامکی ۱۰۰۰۹۱۲۷۵۴۷۳۰۷ ازجزئیات دقیقتر برگزاری برنامه مطلع شوند؛ همچنین برای دریافت فایل چکیده و پوستر برنامه نیز، مشخصات خود را به آدرس ایمیل newsletter@ethichouse.ir ارسال فرمایند.
جلسه هجدهم کارگاه فلسفه اخلاق با موضوع «آیا مطالعات ژنتیک به اخلاقی تر شدن ما کمک می کند؟» توسط استاد متولی زاده اردکانی*یکشنبه ۲۰ دی ماه ساعت ۱۹ برگزار میشود.
*دکتر علی متولی زاده اردکانی عضو پژوهشگاه ملی ژنتیک و صاحب تالیفات متعدد در این زمینه می باشند.
نظر شما