پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۱ دی ۱۳۹۴، ۱۰:۲۸

در گفتگو با مهر مطرح شد:

طلب ۳۰ میلیارد تومانی شرکت آب و فاضلاب لرستان از مشترکان خود

طلب ۳۰ میلیارد تومانی شرکت آب و فاضلاب لرستان از مشترکان خود

خرم آباد - مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب شهری لرستان از طلب ۳۰ میلیارد تومانی این شرکت از مشترکان خود خبر داد.

حمید رضا کرموند در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به میزان طلب شرکت آب و فاضلاب شهری لرستان از مشترکان اظهار داشت: در حال حاضر این شرکت بالغ بر ۳۰ میلیارد تومان از مشترکان مختلف خود طلب دارد.

وی بیان داشت: این میزان طلب مربوط به مشترکان خانگی، تجاری، اداری، نظامی، آموزشی و دیگر کاربری ها است.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب شهری لرستان ادامه داد: در صورتی که این مطالبات ما از سوی مشترکان پرداخت شود به طور حتم خواهیم توانست خدمات مطلوب تر و بهتری را به مشترکان ارائه بدهیم.

کرموند در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در برخی از شهرهای لرستان به خصوص شهرهای برف گیر کنتورهای آب و حتی لوله های شبکه دچار ترکیدگی می شود گفت: ما نمی توانیم این کنتور ها را با هزینه شرکت آب و فضلاب تعمیر کنیم و این هزینه را مشترکان باید پرداخت کنند.

وی بیان داشت: در این راستا برای جلوگیری از ایجاد خسارت به کنتورهای آب مردم باید نسبت به عایق بندی کنتورها اقدام کنند.

کد خبر 3022040

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha