به گزارش خبرنگار مهر، مهدی جمالی نژاد عصر دوشنبه در نشست خبری همایش بینالمللی فرصتهای سرمایهگذاری شهر اخلاق اصفهان با اشاره به اینکه برنامه ریزیهای شهرداری اصفهان بر مبنای حرکت جهشی برای توسعه شهر در دستور کار قرار داده است، اظهار داشت: از این رو جذب سرمایهگذاران داخلی و خارجی در دستور کار ویژه قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه شهر اصفهان طی دو ماه گذشته شهر اصفهان موفق به دریافت دو عنوان شهر جهانی صنایع دستی و شهر خلاق را کسب کرده است، افزود: دریافت این دو عنوان به دلیل ظرفیتها و آداب و رسوم بینظیر مردمی و هنر در این شهر بوده است.
توسعه شهر اصفهان بدون حفظ میراث فرهنگی را نمیخواهیم
شهردار اصفهان در ادامه با بیان اینکه توسعه شهر اصفهان بدون حفظ میراث فرهنگی را نمیخواهیم، اضافه کرد: در این راستا تمام توان خود را در حوزه تعامل با مسئولان میراث فرهنگی به کار گرفتهایم و ضمن توجه به این امر پروژههای خود را اجرایی کرده ایم.
وی با اشاره به اینکه شهرداری اصفهان تمام توان خود را برای توسعه فرهنگ، هنر، اقتصاد، روابط اجتماعی و روابط بینالمللی شهر با توجه به آنچه در شرح وظایفش آمده است در دستور کار دارد، ابراز داشت: بر این اساس تا تاکنون این نهاد فعالیتهای شایستهای را در خصوص ایجاد مراکز فرهنگی، ورزشی و حتی حمایت از تولید کنندگان صنایع دستی انجام داده است.
جمالی نژاد اضافه کرد: زمینه فروش صنایع دستی در هفتههای فرهنگی اصفهان، حمایت از هنرمندان در خصوص خرید صنایع دستی و اختصاص صرف میدان نقش جهان و میدان امام علی (ع) به فروش صنایع دستی از جمله اقدات حمایتی شهرداری در این زمینه بوده است.
وی پیگیری جدی راه اندازی موزه هنرهای دستی و سنتی اصفهان با توجه به ظرفیتهای موجود در این شهر را از اقدامات در دستور کار شهرداری دانست و افزود: با توجه اینکه شهر اصفهان موزه است اما با وجود بسترهای مناسب هنوز موزه صنایع دستی ندارد.
پیگیری صدور مجوز ایجاد پایانه صادرات صنایع دستی در شهر اصفهان
شهردار اصفهان در ادامه با اشاره به پیگیری صدور مجوز ایجاد پایانه صادرات صنایع دستی در شهر اصفهان ابراز داشت: در حال حاضر فضای اجتماعی و اقتصادی برای صادرات از کشور باز شده است و از این رو باید استفاده کافی را در این زمینه داشته باشیم.
وی همچنین جدی گرفتن مصوبه هیات وزیران در خصوص ممنوعیت فروش صنایع دستی در اماکن تاریخی الزامی دانست.
جمالی نژاد با اشاره به نامگذاری یکی از پارک های اصفهان به نام صنایع دستی بارز این شهر گفت: شهرداری از هیچ گونه حمایتی از هنرمندان کوتاهی نخواهد کرد.
وی در ادامه در خصوص برگزاری همایش فرصتهای سرمایهگذاری شهر خلاق اصفهان نیز گفت: شهرداری اصفهان نخستین کلانشهر کشور است که در این راستا گام برداشته و سرمایهگذاران را برای فرصتهای سرمایهگذاری موجود در اصفهان فراخوانده است.
الفبای سرمایهگذاری را نمیدانیم
شهردار اصفهان با اشاره به اینکه شهرداریها و ارگانهای دولتی ایران الفبای جذب سرمایهگذاران را نمیدانند اظهار داشت: بر همین اساس باید با راه اندازی گفتمان و برگزاری همایش علمی و تخصصی در این راستا فعالیت داشته باشیم.
وی با بیان اینکه برای این همایش برای ۳۰۰ نفر از سفیران کشورهای مختلف دعوتنامه فرستاده ایم، ادامه داد: تاکنون ۹ سفیر برای حضور اعلام آمادگی کرده اند.
جمالی نژاد با بیان اینکه ۴۸ عنوان و ۶۴ پروژه برای سرمایه گذاری در شهر اصفهان تعریف شده است، اضافه کرد: این پروژهها در چهار بخش گردشگری، مجموعههای چند منظوره، حمل و نقل عمومی و شرکتهای دانش بنیان تعریف شده اند.
وی با اشاره به اینکه شش هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای پروژه های تعریف شده برای اصفهان نیاز است، افزود: پس از پایان این همایش و انعقاد تفاهم نامه ها گزارش آن تقدیم رسانه ها خواهد شد.
لزوم آسیبشناسی نبود سرمایهگذاری در اصفهان
شهردار اصفهان در ادامه با اشاره به اینکه آسیب شناسی در خصوص چرایی سرمایهگذاری نکردن سرمایهداران در اصفهان باید مورد توجه قرار گیرد، ابراز داشت: اصفهان سرمایهگذارانی دارد که در دیگر استانهای کشور سرمایه گذاری میکنند و تمایلی به سرمایهگذاری در اصفهان ندارند.
وی افزود: در حال حاضر در اصفهان در ابتدای راه پر پیج و خمی هستیم که باید با تعامل دیگر دستگاهها زمینه را برای حضور سرمایهگذاران در اصفهان فراهم سازیم.
نظر شما