پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۲ اسفند ۱۳۸۴، ۸:۲۸

چند و چون نوزدهمين نمايشگاه بين المللي كتاب تهران

چند و چون نوزدهمين نمايشگاه بين المللي كتاب تهران

رئيس اتحاديه ناشران تهران ، گفت : اتحاديه ناشران و كتابفروشان تهران براي حل مشكل پيش آمده در برگزاري نمايشگاه كتاب تهران و دوپاره كردن اين نمايشگاه ، با وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي ديدار خواهد كرد .

 

وي در گفتگو با خبرنگار كتاب مهر با بيان اين مطلب افزود : اگر نمايشگاه كتاب تهران عنواني بين المللي دارد بايد هر دوبخش آن در كنار هم برگزار شود و دوپاره كردن اين نمايشگاه كه يك رويداد فرهنگي در سطحي بين المللي است ، تصميم  سنجيده  شده اي نيست .

داوود رمضان شيرازي در ادامه افزود : ما براي حل اين مشكل و رايزني در مورد مسائل ديگر از صفار هرندي - وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در خواست ملاقات كرده ايم تا اين مشكل را از طريق وي حل كنيم .

وي در ادامه افزود : برگزاري نمايشگاه كتاب تهران براي كشور آبروي فرهنگي است كه در سطح جهاني هم بازتاب هاي وسيعي دارد و بايد به هر شكل ممكن اين مشكل هرچه زودتر برطرف شود .

مدير نشر سنايي در پاسخ به اين سوال كه اين امكان وجود دارد كه برخي از ناشران از شركت در نمايشگاه خودداري  كنند گفت : اتحاديه ناشران مي كوشد تا با رايزني با مسئولين اين مشكل را رفع كند و ناشران نبايد از اين بابت نگراني داشته باشند .

در همين باره يكي ديگر از ناشران در گفتگو با " مهر" افزود : اگر مشكل اساسي در برگزاري بخش داخلي نمايشگاه در محل سابق آتش سوي در سالن پنج است اين مساله را با تخصيص سالن هاي 35 و يك و دو به بخش ناشران داخلي مي توان به راحتي حل كرد و از بابت جاگزيني مشكلي بوجود نخواهد آمد .

وي در ادامه تصريح كرد : هنوز مشخص نيست كه مصلي تهران 30 هزار مترمربع فضا براي برگزاري نمايشگاه در بخش داخلي در اختيار ناشران قرار دهد تا غرفه بندي در آن صورت بگيرد .

اين ناشر به مهر ، همچنين افزود : مشخص نيست كه چرا امسال اتحاديه ناشران و كتابفروشان تهران را كه چند سال گشذته مجري برگزاي نمايشگاه كتاب بود امسال به طور كلي از برگزاري اين نمايشگاه كنار گذاشته اند .

کد خبر 302501

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha