در کهگیلویه‌وبویراحمد؛

همه چاه‌های غیرمجاز تا پایان برنامه ششم توسعه مسدود می‌شوند

همه چاه‌های غیرمجاز تا پایان برنامه ششم توسعه مسدود می‌شوند

یاسوج - معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد گفت: برنامه ریزی شده است که تا پایان برنامه ششم توسعه هیچ چاه غیرمجازی در سطح این استان وجود نداشته باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، رسول فرهادی صبح شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به شناسایی مجدد چاه های غیرمجاز در سال جاری، افزود: پیش از این آمار نشان دهنده وجود ۵۰۰ حلقه چاه غیرمجاز در سطح استان بود اما با گشت شبانه روزی و شناسایی مجدد منابع آب این تعداد به حدود هزار و ۲۰۰حلقه چاه رسید.

وی با بیان اینکه حکم انسداد چاه هایی که قبلا شناسایی شده بود از مراجع قضایی گرفته شد، اظهار داشت: تاکنون حدود ۲۰۰ حلقه از این چاه ها مسدود شده است.

فرهادی بیان کرد: برنامه انسداد چاه های غیرمجاز در سالهای آینده نیز ادامه خواهد داشت و سایر چاه ها در یک برنامه پنج ساله به صورت کامل مسدود می شوند.

وی تصریح کرد: برنامه ریزی شده است که در پایان برنامه ششم توسعه هیچ چاه غیرمجازی درسطج استان وجود نداشته باشد.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد یادآور شد: انسداد چاه ها از یک سو روند سخت و طولانی دارد و از سوی دیگر چون با وضعیت معیشت مردم نیز مرتبط است باید قبل از انسداد فعالیت هایی از قبیل اطلاع رسانی، فرهنگسازی و هماهنگی و تأمین امنیت صورت گیرد که در برخی مواقع این فرآیندها نیز طولانی است.

سد کوثر آب شرب ۵ استان کشور را تأمین می کند

فرهادی در خصوص سد کوثر نیز گفت: حجم فعلی این سد ۳۷۷ میلیون متر مکعب است که در اثر بارندگی های دی ماه ۹۴ حدود ۱۹ سانتیمتر افزایش تراز داشته و حجمی معادل ۲.۷ میلیون متر مکعب وارد مخزن این سد شده است که در مجموع نسبت به سال گذشته حدود ۸۰ میلیون متر مکعب کاهش مخزن را در مدت مشابه داشتیم.

وی مصارف سد کوثر را در بخش های شرب، صنعت و کشاورزی عنوان و اضافه کرد: این سد آب شرب پنج استان کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر، هرمزگان، خوزستان و فارس را با جمعیتی بالغ بر ۲.۵ میلیون نفر تأمین می کند.

 معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد حجم پیش بینی شده برای تأمین آب شرب مردم این استانها را حدود ۱۱۰ میلیون متر مکعب دانست و تصریح کرد: خوشبختانه تاکنون با کمبود آب شرب در استانهای پایین دست و در شهرهای استان کهگیلویه و بویراحمد مواجه نشده ایم.

فرهادی عنوان کرد: حدود ۷۰ میلیون متر مکعب از آب این سد برای کشاورزی دشت لیشتر و اراضی خیرآباد در برنامه سالانه تخصیص در نظر گرفته شده است.

وی همچنین میزان مصارف آب این سد در بخش صنعت را حدود ۲۳ میلیون متر مکعب عنوان کرد.

کد خبر 3025463

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha