اين نويسنده معاصردرگفتگو با خبرنگارفرهنگ و ادب مهر، با بيان اين مطلب افزود : درمجلات ، نشريات ، قصه ها و اشعارمان كمتر از موضوعات عرفاني بهار ياد شده است و بيشتر دراين آثار ظواهر وسرگرمي هاي بهار مورد توجه قرارگرفته اند .
سردبير ماهنامه سروش كودكان خاطرنشان كرد : به عقيده من جاي پرداختن به موضوعات توحيدي و خداشناسي در ادبيات امروز بسيار وجود دارد و بايد مورد توجه قرار گيرد ، آنچه مي توان فعلا در اين زمينه گفت ، اين است كه در اين بخش كوتاهي شده است .
احمد عربلو با اشاره به صنعت ايهام در آثار ادبي و هنري در بيان مفاهيم و مستقيم گويي درادبيات امروز ، ياد آور شد : هردو شيوه مناسب است ، منتهي بايد زمان و مخاطب درنظرگرفته شود ، وقتي مخاطبان ما گروه سني كودك هستند مسلما نبايد با ايهام و استعاره با آنها سخن گفت ، بلكه روش مستقيم گويي بازدهي بيشتري خواهد داشت .
وي ادامه داد : البته روش ايهام براي بزرگسالان بسيار لطيف و زيباست و استفاده ازصنايع شعري و اين طورسخن گفتن براي اين گروه سني مناسب تر است.
اين نويسنده درپايان گفتگو با مهر ، تصريح كرد : به نظر من در ادبيات كودك و نوجوان مناسب است كه به صورت مستقيم شكوفايي بهار را باز گو كنيم زيرا قالبهاي ادبي و ... براي اين گروه سني قابل هضم نيست و حتي بيان آنها به صورت استعاره براي اين گروه سني بسيار دشوارتر است .
نظر شما