پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ دی ۱۳۹۴، ۱۲:۰۳

معاون قرآنی وزیر ارشاد :

روابط‌عمومی‌ها درارتقای جایگاه سازمان خودنقش تعیین کننده ای دارند

روابط‌عمومی‌ها درارتقای جایگاه سازمان خودنقش تعیین کننده ای دارند

مدیران و کارشناسان روابط‌عمومی با افزایش سطح علمی و آگاهی خود نقش مهم و اساسی در ارتقاء جایگاه این واحد تخصصی در سازمان‌ها ایفا می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام و المسلمین محمد رضا حشتمی معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که در جلسه شواری مدیران معاونت سخن می گفت با اشاره به اهمیت و جایگاه روابط عمومی در یک سازمان گفت: روابط عمومی ها تثبیت کننده سازمان و مسئول تثبیت جایگاه سازمان و شریک مدیران در تکمیل تصمیمات مدیریتی است.

وی افزود: دولت بر این باور است که روابط عمومی ها جایگاه خطیر و تعیین کننده ای در سامانها و نهادهای حاکمیتی خود دارند بنابراین روابط عمومی باید تلاش کنند تا بار سنگین عدم تفاهم و درگیری و شکاف بین نهادها کنار گذاشته شود.

در این جلسه همچنین سید مهدی جعفری مدیر روابط عمومی معاونت  گزارشی اجمالی ازعملکرد روابط عمومی و برنامه اجرایی و در دست اقدام واحد خود ارائه کرد.  

این جلسه یکشنبه ٢٧ دی ماه در سالن جلسات دفتر معاونت با حضور امیر اشراقی مشاور اجرایی، حجت الاسلام و المسلمین علیرضا حشمتی مشاور برنامه و بودجه، عباس نظری مدیرکل هماهنگی و ارتباطات، علی اصغر امیرنیا مدیرکل دفترتبلیغ و ترویج، محمد مهدی عزیززاده سرپرست کمیسیون تبلیغی ترویجی فعالیت های قرآنی، سعید کریمی سرپرست حوزه معاونت، مرتضی خدمتکار معاون آموزش دفتر توسعه مشارکتها و محمد مکرمی مدیر حراست برگزار شد.

کد خبر 3028378

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha