به گزارش خبرنگار "مهر" در مشهد به نقل از اداره كل روابط عمومي آستان قدس رضوي ، آيت الله واعظ طبسي در جمع طلاب افزود : به حوزه آمده ايم تا از شخصيت، هويت، داشته ها و دانش خود براي نشر اسلام و منتقل كردن آن استفاده و جهان را براي پذيرش فرهنگ اسلامي آماده كنيم.
وي با اشاره به نقش روحانيت در پيروزي انقلاب اسلامي گفت : حوزه هاي علميه و حضور انسان هاي عميق، فقيه و برجسته در تحقق انقلاب بسيار مهم و موثر بوده است.
نماينده ولي فقيه در خراسان تصريح كرد : كم نبودن رهبران آزاديخواهي كه با رژيم ستمشاهي مبارزه كردند، اما موفق نبودند در حاليكه روحانيت توانست اين انقلاب و نظام را بر پا كند و امروز جهان مبهوت اين نظام است.
وي اظهار داشت : در رژيم گذشته دين كاملا منزوي و جدا از متن جامعه بود. آن كس كه توانست برنامه ريزي و سياست گذاري اسلامي را وارد متن جامعه كند و سياست هاي حكومتي ، فرهنگي ، اقتصادي ، دفاعي و ارتباطي را منطبق بر فقه اسلامي پي ريزي نمايد، حضرت امام (ره) و روحانيت بود.
توليت آستان قدس رضوي در ادامه به بررسي مسائل حوزه علميه خراسان پرداخت و طلاب جوان را از دامن زدن به غرور علمي بر حذر داشت. وي با اعلام اين مطلب كه هدف حوزه بايد تربيت افراد متخصص فقيه مومن و متعهد باشد ، گفت : اساتيد بايد جزو وظايف خود بدانند كه همزمان با بحث علمي، نكات اخلاقي را متذكر شوند.
عضو مجلس خبرگان رهبري با اشاره به سابقه حضور خود در حوزه علميه خراسان گفت : ارتباط فكري و عاطفي اينجانب با حوزه بسيار عميق و مستحكم است و همواره وجود خود را وابسته به حوزه مي دانم.
حجت الاسلام و المسلمين فرجام ، مدير اجرايي حوزه علميه خراسان نيز گفت : اين حوزه از گذشته تا به حال به عنوان حوزه اي نيروساز در كشور مطرح بوده است و بعضي از مراجع عظام تقليد و تعداد قابل توجهي از علما و فضلاي قم ، سابقه تحصيل در اين حوزه را دارند.
اين گزارش حاكي است در اين مراسم سه نفر به نمايندگي از طلاب حوزه علميه خراسان ، نظراتي را بيان كردند . تاسيس مركز تحقيقات و پژوهشكده ، تاسيس كتابخانه تخصصي ، عمق بخشيدن به دروس حوزه تخصصي كردن حوزه ، بهبود وضعيت معيشت طلاب ، توجه بيشتر به ادبيات و علوم عقلاني ، شناسايي نخبگان ، راه اندازي مدرسه علميه استعدادهاي درخشان و بازنگري كتب درسي ، بخشي از نظرات و خواسته هاي نمايندگان طلاب در اين جلسه بود.
نظر شما