پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱ بهمن ۱۳۹۴، ۱۰:۰۵

معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان:

پوشش تحصیلی دردوره پیش‌دبستانی در زنجان به ۱۰۰ درصد نزدیک شده است

پوشش تحصیلی دردوره پیش‌دبستانی در زنجان به ۱۰۰ درصد نزدیک شده است

زنجان- معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: پوشش دوره پیش‌دبستانی در مناطق شهری به ۱۰۰ درصد نزدیک شده و باید توسعه آموزش پیش‌دبستانی در روستاها موردتوجه قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، اصغر بیات شامگاه چهارشنبه در همایش استانی مربیان پیش‌دبستانی با عنوان «پرورش مهارت‌های تفکر در کودکان» در جمع خبرنگاران افزود: معاونت آموزش ابتدایی اداره آموزش‌وپرورش استان زنجان کل بر اجرای برنامه‌های دوره پیش‌دبستانی تأکید جدی دارد.

وی به پوشش تحصیلی دوره پیش‌دبستانی در سال ۸۸ اشاره کرد و گفت: پوشش تحصیلی دوره پیش‌دبستانی ۳۳ درصد بوده که این آمار در سال جاری در استان زنجان به ۵۵ درصد افزایش پیداکرده است.

معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش‌وپرورش استان زنجان گفت: توسعه کمی پوشش تحصیلی دوره پیش‌دبستانی در استان زنجان مورد تأکید است و این توسعه در دستور کار آموزش‌وپرورش قرار دارد.

بیات به افزایش پوشش تحصیلی کودکان چهار ساله در استان زنجان اشاره کرد و یاد آور شد: باید درصد پوشش در این رده سنی از ۹ درصد به ۲۰ درصد ارتقا پیدا کند.

وی افزود: پوشش دوره پیش‌دبستانی در مناطق شهری زنجان به ۱۰۰ درصد نزدیک شده و در این میان باید توسعه آموزش پیش‌دبستانی در نواحی روستایی و محروم موردتوجه قرار گیرد.

بیات از دریافت مجوز فعالیت ۹۰ درصد مراکز پیش‌دبستانی در استان زنجان خبر داد و افزود: از طریق همکاری نیروی انتظامی و اماکن با مراکز فاقد مجوز استان زنجان برخورد قانونی می‌شود و این معاونت نظارت جدی بر این امر دارد.

معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش‌وپرورش استان زنجان  گفت: جذب نیروی انسانی متخصص در دوره پیش‌دبستانی در استان زنجان ضروری است.

بیات ادامه داد: تنها متولی آموزش پیش‌دبستانی در کشور آموزش و پرورش است و  همه مراکز در دوره پیش‌دبستانی برای فعالیت ملزم به اخذ مجوز از آموزش‌وپرورش هستند و در غیر این صورت فعالیت آنها غیرقانونی است.

وی گفت: این معاونت بر ارتقای کیفی آموزش‌ها در دوره پیش‌دبستانی بسیار تاکید دارد.

معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش‌وپرورش افزود: کودکی دوران بسیار حساسی است، بنابراین باید یادگیری در حد بسیار خوبی باشد.

کد خبر 3030054

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha