به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از «روزنامه پاکستان»، طالبان جمعه (۲ بهمن) در بیانیه ای اعلام کرد که نمایندگان «دفتر سیاسی» طالبان در کنفرانسی بین المللی با هدف جنگ در افغانستان که شنبه در دوحه قطر برگزار می شود، شرکت خواهند کرد.
هدف از برگزاری این کنفرانس که کنفرانس «پوگواش» آن را سازماندهی کرده است، یافتن راه حلی به منظور پایان دادن به جنگ در افغانستان اعلام شده است.
کنفرانس پوگواش درباره علم و امور جهان یک سازمان بین المللی است که محققان و چهرههای شناخته شده در آن حضور یافته و درباره کاهش خطرات ناشی از مناقشات مسلحانه با یکدیگر تبادل نظر می کنند و درباره دستیابی به راه حل هایی برای تهدیدات امنیتی جهانی به گفت وگو میپردازند.
برگزاری این نشست در حالی است که نشست چهار جانبه هیئت های افغانستان، پاکستان، چین و آمریکا برای از سرگیری روند صلح و پایان دادن به حدود ۱۵ سال درگیری در افغانستان، ۲۱ دی در اسلام آباد برگزار شد.
نظر شما