ماشاءالله قاسمی در گفتگو با خبرنگار مهر با گرامیداشت فرارسیدن سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی گفت : نوسازی مدارس هرمزگان در دهه فجر امسال ۵۲ پروژه آموزشی با زیر بنای ۳۲ هزار و ۴۵۳ متر مربع در قالب ۲۱۵ کلاس درس را با اعتباری بالغ بر ۵۰۳میلیارد ریال به بهره برداری خواهد رساند.
مدیرکل نوسازی ، توسعه و تجهیز مدارس استان هرمزگان افزود: با افتتاح و بهره برداری از این طرحها ۶۰۵کلاس درس در اختیار دانش آموزان هرمزگانی قرار گرفته و قریب به ۱۷هزار دانش آموز از فضای آموزشی استاندارد استفاده خواهند کرد.
قاسمی با اشاره به وجود بیش از دو هزار و ۳۰۰ کلاس درس تخریبی در استان اظهار داشت: بر اساس طرحی که اداره کل نوسازی مدارس در دستور کار قرار داده و طی دوسال اخیر به مرحله اجرا رسیده و می رسد حدود ۷۰درصد اعتبارات خیری در جهت جمع آوری مدارس تخریبی بکار گرفته شده است و آمادگی داریم به ازای هر مدرسه تخریبی که خیرین ساخت آن را تقبل کنند. این اداره کل نیز به همان نسبت مشارکت داشته باشد .
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان هرمزگان با تشریح وضعیت استقرار پروژه ها در شهرستانهای استان یادآور شد: از مجموع ۵۲ پروژه، در شهرستان بندرعباس هفت،بندرخمیر، حاجی آباد، قشم و مینابشش، جاسک چهار، ابوموسی، پارسیان، بشاگرد و بندرلنگه سه، رودان و سیریک ۲ و بستک یک پروژه در دهه مبارکه فجر بهره برداری می شود.
قاسمی منابع تامین اعتبار این پروژه ها را تشریح کرد و افزود: ۲۰ پروژه از طریق منابع مردمی، ۱۰پروژه مشارکتی، ۱۱پروژه از طریق منابع ملی و ۱۱ پروژه از طریق منابع استانی تامین اعتبار شده است.
نظر شما