پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳ بهمن ۱۳۹۴، ۱۴:۴۶

عضو شورای اسلامی شهر اصفهان:

سرعت و معاینه فنی اتوبوس‌های بین شهری اصفهان کنترل شود

سرعت و معاینه فنی اتوبوس‌های بین شهری اصفهان کنترل شود

اصفهان-عضو شورای شهر اصفهان با تاکید بر اینکه نظارتی بر معاینه فنی و کنترل سرعت اتوبوس‌های بین شهری وجود ندارد، گفت: پلیس راهور و حمل و نقل و پایانه‌ها باید نسبت به این امر توجه داشته باشند.

به گزارش خبرنگار مهر، وحید فولادگر پیش از ظهر شنبه در یکصد و نوزدهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان در قالب تذکراتی با اشاره به لزوم ساماندهی تردد سرویس‌های دانشگاهی بین شهری در استان اصفهان اظهار داشت: با توجه به حادثه دلخراش تصادف اتوبوس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد و ایجاد حساسیت‌هایی در این راستا مشخص شد که نظارت ویژه‌ای بر روی این امر وجود ندارد.

وی با تاکید بر اینکه نظارتی بر روی معاینه فنی و کنترل سرعت اتوبوس‌های بین شهری در استان اصفهان وجود ندارد، ابراز داشت: از این رو پلیس راهور و اداره کل حمل و نقل و پایانه‌ها باید در این راستا توجه بیشتری داشته باشند تا دیگر شاهد چنین حوادثی نباشیم.

عضو شورای اسلامی شهر اصفهان در ادامه با اشاره به فرا رسیدن ایام‌الله دهه فجر و برگزاری جشن انقلاب در سراسر کشور افزود: شهرداری باید به گونه‌ای برنامه ریزی داشته باشد تا با برگزاری جشن‌های مختلف در سطح شهر حضور حداکثری مردم را در این مراسم‌ها شاهد باشیم.

وی اضافه کرد: همچنین ضروری است که سازمان زیباسازی نسبت به ساخت تندیس ایثار و شهادت اقدام و آن را در میدان انقلاب نصب کند.

جلوگیری از تغییر کاربری فضاهای سبز اصفهان ضروری است

دیگر عضو شورای اسلامی شهر اصفهان نیز در ادامه این جلسه با اشاره به اینکه شهرداری اصفهان باید با توجه به لغو تحریم‌ها فعالیت‌های خود را برای جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی افزایش دهد، گفت: در این راستا ضروری است که از ظرفیت فضای مجازی بیشتر استفاده کند.

فتح‌الله معین همچنين ساماندهی تردد اتوبوس‌های شهری در شهر اصفهان را ضروری خواند و افزود: با توجه به ورود اتوبوس‌های جدید ضروری است که زمان تردد اتوبوس‌ها و میزان ماندگاری آنها در ایستگاه‌های مبداء و مقصد ساماندهی شود.

این عضو شورای اسلامی شهر اصفهان همچنین با بیان اینکه جلوگیری از تغییر کاربری و حذف سرانه فضای سبز شهر اصفهان باید مورد توجه قرار گیرد، اضافه کرد: ارتقای کیفی فضای سبز اصفهان باید مورد توجه باشد ضمن اینکه باید از ساخت هرگونه فضای آموزشی، کتابخانه و ... جلوگیری شود.

کد خبر 3031471

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha